Sara: Ett tips ifrån mig för att fylla på med positiv energi!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina vänner!

Först vill jag tacka för alla positiva mail och kommentarer jag har fått på gårdagens blogginlägg. Jätteroligt att även killar var tacksamma på inlägget som heter ”Att nätragga en tjej”. Jag kommer inom kort att delge er en del av det.

Jag har haft Olof Röhlander och Babsan (Lars-Åke Wilhelmsson) som gäster i min blogg och kommer att ha med Henrik Schyffert snart. Därför vill jag ge er ETT HETT TIPS att om ni kan, så gå på DEN STORA INSPIRATIONSDAGEN som äger rum i Stockholm den 27 maj, men finns även i flera olika städer.

Olof och Babsan kommer att delta liksom Henrik Schyffert, Claes Malmberg, Christine Meltzer, Babsan (Lars-Åke Wilhemsson), Arja Saijonmaa, Blosson Tainton, Bert Karlsson, Agneta Sjödin, Babben Larsson, Hans Rosling, Jonas Gardell, Robert Gustafsson, Carin da Silva, Anja Pärson och många fler på denna fantastiska dag som jag själv inte vill missa.

Ni får motivation, personal utveckling, lagkänsla, arbetsglädje, teamwork, ny drivkraft och laddar på med massor av positiv energi som vi alla behöver få då och då. Det kan man få på olika sätt och här är ett av dom!

På den stora inspirationsdagen som äger rum i Stockholm kommer Jonas Gardell att prata om utanförskap och självförtroende. Christina Stielli håller föreläsning om medarbetarskap och arbetsglädje. Renata Chlumska om att sätta mål och hantera förändringar. Olof Röhlander om att njuta på jobbet och gör dig mer effektiv. Henrik Schyffert om att släppa sargen –våga samarbeta. Morgan Alling pratar om världens mest besvärliga typer. Nisse Simonson om dina tankar påverkar din hjärnas struktur. Carin da Silva är konferencier och har även dans.

Så det finns allt möjligt, lite smått & gott! Jag brukar komma hem med massor av nytänkande och energi efter denna dag. Är Sveriges bästa föreläsare på plats! Man får i priset en lätt lunch, för- och eftermiddagskaffe med dopp och en goodiebag. Man är även med i utlottning av fina priser. Afterwork med vinmingel (alt alkoholfritt), tilltugg mm. Är ni 6 stycken som går betalar ni för 5.

Ni som är chefer och har anställda så är detta en jättefin present. Och är du inte chef så visa din chef detta. :) 

Det var ett tips ifrån mig bara!

SKÖT OM ER! KRAMAR FRÅN SARA.
Till top