Sara: -Tack för alla fina kommentarer!

Allmänt / Permalink / 0
Hej alla underbara människor!

Jag har fått så mycket positiv respons på inlägget jag hade häromdagen som heter ”Att nätragga en tjej”. Därför tänkte jag låta er få ta del av några. Två av dom är lite längre så jag börjar med dom. Skriver bara personens förnamn så dom får vara lite anonyma.

SUSANNE SKRIVER:

Gode tid Sara! Tack snälla för att du på ett så enormt bra sätt kan sätta ord på vad jag känner. Jag sitter och ryser just nu! Kunde pricka av precis varenda sak du skrev om.
Avskyr när det kommer en smiley eller ett "Hej hur e läget". Vad väcker man för intresse med en sådan inledning? Eller "Hej sexiga kvinna". Gäsp.... Såå intelligent. Det vill jag höra av min karl som jag har ett förhållande med inte Berra 59 i Skara som jag aldrig sett eller chattat med.
Ibland är jag ful när jag ganska snart märker att jag är den enda som ställer frågor och ger då bara ett "Men vad trevligt att ni hade det kul" tillbaka för att se om det åtminstone kan trigga igång en fråga, en dialog, ett intresse för min person eller mina hobbies. Vanligtvis dör dialogen eller rättare sagt, monologen därefter.
Har också reagerat väldigt på när man träffat någon och bestämt sig för att fortsätta dejta och går in för att pausa kontot hittat personen raggandes på andra. Då visar man ju knappast att jag är intressant för honom utan snarare att jag får "duga" medan han letar någon bättre. Aldrig!! Vem vill känna att man "duger" tills vidare? Jag vill känna mig speciell, utvald. Även om det bara är för en eller ett par dagar tills dejten. Om det sedan inte blir ngt mer än en annan sak. Jag kan bara intressera mig för en i taget. Känner mig falsk om jag skulle låta någon tro att han är intressantare än den som jag känner det där lilla extra pirret för. Jag skulle aldrig tänka mig att kunna hålla någon lite lagom ljummen för att ha som backup om det inte fungerar med den jag är mer intresserad av. Cyniskt och respektlöst. Men när man säger det så blir killarna galna. Vad faan jag har väl inte lovat gifta mig med dig? Tack för den kommentaren. Bye, bye! Lek med någon annan.
Har lagt upp ett foto, i en profil med texten "A strong woman will automatically stop trying if she feels unwanted. She won't fix it or beg, she'll just walk away" och sedan har jag just exakt din text om gräset.
Jag skriver också att jag söker seriöst direkt i början av profiltexten och att jag inte är intresserad av att vara någons kk eller att (sex)chatta. Så långt, dvs två meningar, klarar många killar inte av att läsa ens. Förstår du att jag ryser..
Likaså dessa patetiska killar som ska sexchatta efter en eller två meningar eller skicka underlivs-/nakenbilder och vill ha likadana av mig. Har väl fått 100-tals sådana bilder och videos. Värst är det när mina söner råkat få syn på det då kanske dejtingchatten legat öppen på min dator. Men då jävlar. Jagade i torsdags reda på en kille och hittade hans bild och namn på FB. Hittade vilka hans föräldrar var (exet hans hittade jag inte). Bilden på en kille som ligger i badkaret med "paket" i luften och tillfredsställde sig dök upp hemma på datorn som hämnd när jag inte var hemma, för att jag sagt att vi nog fick söka vidare på varsitt håll. Naturligtvis såg sönerna den bilden. Badoo vägrade ta bort honom. Skrev då på FB att jag skulle kontakta hans anhöriga och skicka hans ehh "tjusiga" bild till dem också (ögsa för öga) och sedan kontakta soc då han hade sina minderåriga barn hos sig vid tillfället. Så ta bort ditt jävla konto så inte fler råkar ur för dig eller... Tog inte många minuter innan han försvann fr Badoo... Så jävlas de med mig och mina söner så är det de som får skylla sig själva. Hihi hemsk jag är Emoji wink Men som man behandlar andra blir man behandlad själv. Han får stå för det han skickade och sönerna såg. (Ingen fick bilden. Nja Badoos hk i London ska få det så de kanske fattar att sådana äckel ska ryka direkt)).
Skulle det var ok för mig att lägga upp en länk till ditt blogginlägg i min dejtingprofil så att kanske i alla fall någon kille kan fatta att vi är flera (tjejer) som tycker likadant??? Blir så jäkla glad när jag läste inlägget. Trodde det var jag som var udda och konstig i mina tankar, agerande och värdering! Tack!!

JOHAN SKRIVER:

Bra skrivet för så är det på alla dejtingforum. När det gäller sexprat så står männen / killarna för detta till största delen....När det gäller att dejta flera samtidigt och vara lite vilsna i sitt sökande så står även tjejerna för den aktiviteten...Finns massor av tjejer som dejter helt vilt...Så där borde alla bli bättre.....Jag vill inte heller vara en i mängden bara...Att män sänder spam till alla tjejer det har funnits sedan urminnes tider....Samma banala mail utan substans eller närvaro...Ytterst få sticker ut med något eget och personligt som lockar.....Därför har jag slutat sända PM /mail för just att tjejerna överöses med PM...Så man försvinner lite i denna smältdegel....Samt att tjejerna tröttnar som jag har förståelser för ...Män även de seriösa männen tröttnar med för att de inte får svar eller för att de inte får seriösa kontakt......Nätdejting känns som ett laglöst land där alla umgås med de seriösa som försöker medans de ska vistas i samma miljö som de som mår dåligt eller är i obalans...De som söker ses eller bara beter sig illa....Sånt suger när de seriösa söker en seriös och kärleksfull relation.. Många borde verkligen bli bättre i sitt bemötande med andra...Lära sig hur man kommunicerar med andra och respekterar andra människor. Många män är som grottmänniskor där grottmänniskan härjar fritt på dessa forum.. När det gäller stavning och läggga upp en text så håller jag med..Många är dåliga på att framställa sig själva eller stava rätt....Har man lite problem med stavningen så är det faktiskt modigt att först säga detta...Det gynnar alla att vara ärliga och lojala. Trogna och visa sina medmänniskor respekt...Tyvärr är det detta bara ett önsketänkande...Bra skrivet


……….. JOHAN FORTSÄTTER:

Ja det behövs en utrensning av obehagliga element som förstör för andra. Många som både ljuger och förskönar sig för att locka i andra initialt. Allt låter sig mycket bättre på nätet men helt annat IRL...Bra människor vill möta andra bra människor som inte ljuger eller bedrar andra. De som är trogna och kan respektera andra människor....Seriösa relationer ska innehålla ömsesidig respekt. Trygghet och stabilitet. Ödmjukhet. Jämställdhet. Fria åsikter. Ömsesidig njutning ( sex ) Raka kommunikationer utan omvägar. Trohet. Passion och glädje. Humor bla.....Ytters få kan bjuda upp till detta har jag märkt...Ok det går ju inte alla dagar men man ska åtminstone försöka...Samt vara rädda om varann.......När det gäller sex så är det bara osäkra och vilsna män som börjar surra om detta eller sända bilder....Män med en skev bild av livet och relationer. Alla gillar sex så det finns ingen anledning att orera om detta....Sånt är bara att blockera och rader. Anmäla...Minsta lilla foto är sextrakasserier.

Hej, du har fått en kommentar på inlägget "SARA: - Att nätragga en tjej!" ÅÅ vad roligt att läsa din blogg! Du skriver så bra! Information: Namn: Maria

Hej, du har fått en kommentar på inlägget "SARA: - Att nätragga en tjej!" Bra skrivet tack för alla tips som fick mig att öppna ögonen är dålig på att skriva men det är bara att kämpa för att få Information: Namn: Johan

Hej, du har fått en kommentar på inlägget "SARA: - Att nätragga en tjej!"
Bra inlägg som jag läst flera ggr. Information: Namn: Jonas

Det var några av alla som jag har fått och jag är djupt tacksam! Tack snälla ni! :)

MÅNGA KRAMAR FRÅN ER VÄN SARA.

TA HAND OM ER!Till top