Exklusiv intervju med Yvonne Ryding!

Allmänt / Permalink / 2
Hej mina underbara fina vänner!

Jag hoppas ni alla mår jättebra! Jag har varit förkyld en vecka och haft hög feber därför detta inlägg lite senare än vad jag hade tänkt. Fått veta idag att jag har en ordentlig nervskada i vänstra armbågen och inväntar nästa steg nu, så ska vila handen. Blir mest att jag bara skriver med högra handen och det tar lite tid. Jag vill skriva! :)Allt går över, (löser sig) men en del saker tar lite längre tid som det heter. Kan inte skriva så ofta som jag vill, men får ta igen det längre fram.

Jag har idag som gäst i min blogg en kvinna som är född samma år som mig dvs 1962. Hon är född 14 december och jag i oktober så ingen av oss har hunnit bli 54 år ännu. Strax utanför Eskilstuna är hon uppvuxen och där utbildade hon sig till undersköterska i början på 80-talet.

Jag minns det, kanske ni också, att år 1983 blev hon vald till Sveriges Lucia i en tävling som tidningen Året Runt arrangerade. I och med denna vinst fick hon prova på modellyrket. Ödet ville något annat sen än att hon skulle bli barnmorska eller narkossköterska. 1988-1999 var hon gift med Kjell Bergqvist. Paret har två döttrar ihop och det var en jobbig tid när dom skildes.

FÅR JAG PRESENTERA FD MISS UNIVERSUM :
YVONNE RYDING!

Visst vann hon Miss Universum men jag tycker att hon bara blir vackrare med åren! Håller ni inte med? :)

Jag bad Yvonne berätta hur hennes familj ser ut……

- Jag är Sambo med Mikael, han har två vuxna barn, Maria och Mathias. Jag själv har två döttrar Sandra och Natalie. Vi har en Westi ( terrier) Flisan 14 år. Jag är ägare och grundare, VD, svarar Yvonne.

En av Yvonnes stora drömmar har varit att skapa en egen svensktillverkad hudvårdsserie och den drömmer är förverkligad, serien heter YR Hudvård och försäljningen går mycket bra.

- När började du med din egen hudvårdsserie? Var kan man köpa den? undrar jag.

- Jag började med hudvårdsserien för 20 år sedan. ICA Maxi, Lindex, Apotek Hjärtat, webbshoppar etc.

- Vad anser du om skönhetsingrepp? frågar jag.

- På ett sätt så hjälper dom många människor med vanprydda ärr, eller rena skador på olika sätt. Där tycke jag dom är ytterst viktiga. Men annars kan jag tycka att det är något man kan ifråga sätta, ganska ordentligt. Framför allt när det gäller unga människor, läppförstoringar, bröst etc.

- Du vann Miss Universum 1984. Hur kändes det? Hade du ett förhållande då?

- Ja jag var i förhållande, och givetvis en otrolig upplevelse, som har berikat mitt liv fantastiskt!

- Hur mycket tjänade du som fotomodell? undrar jag nyfiket.

- Det kommer jag faktiskt inte ihåg, det var så länge sedan. Under den tiden jobbade jag även med annat parallellt.

- Anmälde du dig själv till tävlingen?

- Nej, det var min mormor!

- Vad hände efter att du vann? Fick många jobb?

- Jag var kontrakterad under 1 år, där jag jobbade bara för Miss Universe inc. Och flög över hela världen och gjorde massa olika saker.

- Hade du några förhållningsregler från agenturen om typ vikt, diet, hur håret skulle vara, utseendet… eller fick du sköta det som du vill?

- Om du syftar på modell agenturen, så var det inget snack om det. Jag höll måtten. :)

- Hur mycket tid lägger du idag ner på ditt utseende? Vad gör du då?

- Väldigt lite tid på mig själv och mitt utseende. Det jag kan göra någon gång ibland är att jag lägger ansiktsmask. Men givetvis är jag väldigt noga både morgon och kväll i mina rutiner. Rengöring + fuktbevarande produkter och ansiktskrämer.

- Gillar du allt på din kropp? Missnöjd med någon del ?

- Nej jag gillar inte allt på min kropp, jag tror alla har något som man hänger upp sig på. Men idag när man är äldre, så har man ett annat förhållningssätt till det hela. Det är inte livsviktigt, utan det som är viktigt är att man är frisk!

Så sant så. Som ordspråket heter: Den friske har många önskningar, den sjuke bara en. Att få vara frisk, ha hälsan och må bra är det viktigaste!

- Tränar du Yvonne? I så fall vad?

- Jag tränar mer eller mindre nästan jämnt. På vintern åker jag mycket längdskidor, på sommaren ute i naturen mycket och går, eller springer.

- Vem är din favoritmodell? frågar jag vidare.

- Oj,, jaa du det vet jag inte riktigt, men för att säga någon så tycker jag Iman.

För er som inte hört talas om Iman (det hade inte jag heller) så är Iman Abdulmajid, mer känd som endast Iman, född 25 juli 1955 i Mogadishu, är en somalisk-amerikansk, tidigare supermodell. Så står det på Wikipedia. :)

- Har du någonsin gått på diet?

- Det har hänt, fast det är länge sedan, svarar Yvonne.

- Vad gör du om 10 år?

- Oj, har ingen aning,,,, Jag hoppas att jag är frisk, och jobbar i lagom format så jag hinner njuta av livet.

- Hur har din sommar varit och hur ser resten av året ut?

- Min sommar har bestått i mycket jobb. Till hösten blir det nog en hel del resande.

Vill ni titta på hennes hudvårdsserie YR eller komma i kontakt med Yvonne så är hennes hemsida: www.yvonneryding.com

Kom ihåg min vänner:

” Livet - det är inte de dagar som gått utan de dagar man minns! ”

” Börja redan NU att göra något åt det du INTE vill ångra på ålderns höst! ”

Sköt om er tills vi hörs nästa gång!
Kramar från er SARA.


#1 - - Sara:

Eftertanke av Sara..... När jag läste igenom mitt blogginlägg tänkte jag på en sak.... Yvonne vann Miss Universum 1984. Då var jag gravid med min äldsta son som föddes 1985. Han heter Alexander. Han har gjort en liknande resa som Yvonne år 2007 då han vunnit Sveriges man och fick representera Sverige i Världstävlingen. Han kom på en hedrande 8:e plats i Manhunt. 2:a som snyggaste kropp. Vilken merit för en 22-årig kille. Yvonne var också 22 när hon tävlade. Är man som mest fit för att tävla i den åldern tänker jag. :)

#2 - - Sandora:

Men vad har du gjort med din arm?? o.O

Svar: Hej Sandora! :) Du undrade om min arm, hand. Jag blev misshandlad i januari av en kille och fick min högra hands tumme rejält bruten och blev tvungen att operera handen. Fick ej använda den på många månader och vänster hand fick kämpa med allt, handla, hemmasysslor mm. Blivit överbelastad och har nu fått en ordentlig nervskada. Får ej använda vänster hand nu. Så jag skriver nu mest med höger hand och det tar lite tid. Den har ej fått styrkan tillbaka. Men jag ger aldrig upp! :) Det ska man aldrig göra. Man måste tänka positivt framåt. Tack att du frågade och visar omtanke. Jag är en ärlig tjej och kan inte ljuga så jag skriver sanningen. Ha en underbar kväll! Kram! Sara.
Sara

Till top