SANNA EHDIN: - Det finns inte ondska, bara avsaknad av Kärlek!

Allmänt / Permalink / 0
Hon var först i Sverige med att sätta fokus på vår naturliga självläkning när hennes bok DEN SJÄLVLÄKANDE MÄNNISKAN kom ut år 1999. Den blev en internationell succé med över 400 000 sålda exemplar i tio länder och hon har sedan dess skrivit 15 böcker om självläkning, kost, helhetshälsa och livsstilsändringar. Hon har föreläst för över 100 000 personer och är en av de stora hälsopionjärerna i Sverige!

Får jag presentera veckans gäst i min blogg: SANNA EHDIN!

Jag har haft hennes bok ”Den självläkande människan” vid min säng i alla år. Men vem är kvinnan bakom boken? Lever hon som hon lär? Det ska jag strax berätta.

Sanna har kommit ut med en ny bok som heter ”Nya Sluta kämpa - börja leva!” Den handlar om att skapa det liv du drömmer om! Bli fri från oro, stress, rädslor och ångest! Släpp fram din dolda kapacitet! Lär dig Happy Heart-metoden som förändrar ditt liv! Jag gissar att även denna bok blir succé.

Sanna har även skrivit flera andra böcker. Ni kanske har någon av dessa i bokhyllan: ”Höj din energi”, ”Finn din energikod”, ”Din inre framgång” och ”12veckor till ett självläkande liv”. Hon har även släppte två avslappnings-CD.

Hon har varit lite av en förebild för mig då jag också nästan hela livet jobbat med Hälsa i olika former och därför beslöt jag att kontakta henne. Sanna är en mycket upptagen kvinna och jag är glad att jag fick lite tid med henne. Just nu är hon ute på Sanna Live Event som pågår på 18 orter i Sverige 2/8-22/9. Hon vill ”Sprida Hälsa” och det går att träffa henne live. Kika på denna sida om du vill veta mer: https://sannalive.se/event/

Jag börjar med att be Sanna berätta hur hennes familj ser ut…..

- Jag har en stor och kärleksfull Själsfamilj med härliga vänner i många länder. Idag i detta stora paradigmskifte är Själsfamiljen viktigare än blodbandsfamiljen. I min Själsfamilj ingår även min bror Peter med hans familj och speciellt min underbare brorsson Ludvig, samt mina kusiner, farbror, moster etc.

Vidare säger Sanna….

- Jag är så stolt och glad för min bonusson Daniel Ehdin, som numera är VD i vårt nya bolag Dr Sannas AB. Vi ska ta de bästa hälsoprodukterna och nya hälsoinnovationer och paket till Sverige och världen!

- Jag var gift Ehdin och har behållt Sanna Ehdin som mitt författarnamn. Privat heter jag Anandala i efternamn. Det betyder ”evig, universell glädje och lycka” och kom till mig i en dröm i Mexiko 11 mars 2011.

- Har du ändrat om något levnadsval eller livsstil i ditt liv? Vilken ålder var du då?

- Jag slutade med de vita gifterna: socker, vetemjöl och mjölkprodukter när jag var 30 år, och har alltid ätit bra och ingen snabbmat eller processad mat, men det var ändå stor omställning. Lade på dubbelt så mkt fett a la lchf 2009 och det var mkt positivt. Äter IFD-maten, en god, enkel o läcker bas kost som beskrivs i Mat som läker. Den kom 2008 (Sannas matbok) och är i princip socker, gluten och mjölkfri – men det kunde man inte skriva då för det var ju specialkost. Men inte längre! :)

Vidare berättar Sanna…..

- Mitt emotionella/kognitiva uppvaknande 30 år gammal, den 13 december, och sen mitt andliga uppvaknande 50 år gammal. Så jag lever mitt tredje liv nu! Beskriver detta o dessa omvandlingar i Nya Sluta Kämpa – börja leva.

- Kan du göra något mer för att förbättra din egen hälsa? frågar jag.

- Det handlar väl snarare om att uppdatera, med att fortsätta att göra alla positiva livsstilshandlingar som jag redan gör. Fortsätta göra energibehandlingar med jämna mellanrum som kalibrerar och rensar i mitt energisystem.

…… Jag slutade med alkohol i januari, efter att ha varit lågkonsument hela livet, och det är mycket bra beslut. Kan tänka mig ett litet glas champagne nån enstaka gång, men älskar mitt giftfria liv!

…...Lite mer egen tid för bus och lek kommer det att bli, samt att jag jobbar på att komma i säng senast tio – men den är inte så lätt! :) Är en kreatör och kan vara lite av en nattuggla, samtidigt som jag vaknar bitte tidigt och är pigg! Det funkar dock rätt bra för jag gör Happy Heart-metoden flera ggr varje dag, och då behöver man mkt mindre sömn.

- Jag har haft ett blogginlägg som handlade om utbrändhet som var väldigt uppskattat. Om en person lider av Utmattningssyndrom (är utbränd), vad ger du för råd till han/henne för att må bra? undrar jag.

- Läs min nya bok "Sluta kämpa – börja leva" för att ändra ditt tankesätt kring hur du använder/ger bort din energi. Hur tankarna man har fullkomligt kan suga ut ens egen energi. Hur ens emotionella system i hjärnan kan gå i spinn med Limbiska auto-stressloopar, och det kostar massor av energi. Bli medveten om vad du själv tänker, och ändra det och din energi genom att träna, träna Happy Heart-metoden – och du kommer tillbaka rätt fort!

…...Ökad självkärlek motverkar utbränning, så är det bara. Jag har gått i väggen två ggr, för att jag hade sårbarhet från barndomen och gick över mina egna gränser. Man lär sig mycket på det, och framförallt att göra bättre livsval och underhålla en god hälsa hela tiden. För det är en färskvara.

.…..Och att bli sjuk är oftast en viktig del i ens läkning, så inga förebråelser eller skuldkänslor. All is good. Accept, love and move on!


…... Längst bak i nya boken finns ett Appendix med de bästa råden gällande andning, stretcha, motion, sömn, hormonbalans/näring, Powermaten och energibehandlingar – läs och följ det och du kommer tillbaka mycket fortare och kommer inte att bli utbränd igen.

- Din bok ”Din inre framgång” visar hur man bjuder in framgången i sitt liv, i stället för att jaga den. Det låter mycket klokt. Vad är viktigt att tänka på för att lyckas med det? frågar jag.

- Göra en 180-gradare från sitt liv och utgå från hjärtat. Sakta ner allt ett slag, tillbringa mycket tid på egen hand och gärna i Naturen. Vänta in sin själv, lyssna inåt och – viktigast av allt: träna Happy Heart-metoden 3-4 ggr per dag! Där visualiserar man vad man öknar i sitt liv, och ett kapitel i nya boken heter ”Skapa ditt liv” så det är bara att följa de råd jag funnit vara bra under mina 25 år som en mer medveten människa. :)

Sanna har nämnt Happy Heart-metoden flera ggr och den hjälper dig att bryta det negativa och skapa något nytt positivt för dig och ditt liv. Grunden är att använda hela dig, som ett teamwork med hjärnan, hjärtat och medvetandet (viljan) för att styra din urgamla biologiska organism i rätt riktning! Principen är att använda den nya kunskapen om hjärnans förmåga att kunna byggas om hela livet, tillsammans med hjärtats enorma läkande kraft och din viljekraft (högre jag).

Sanna säger att hjärtat är kroppens stora energicenter jämte hjärnan och mag-tarmkanalen. Hjärtat är ett kraftfullt power-centrum, kroppens i särklass största. Hjärtat sänder ut elektromagnetisk strålning som är femtio gånger större än det som hjärnan sänder ut. ”Hjärthjärnan” har minst 40 000 nervceller, vilket är lika mycket som något av hjärnans center, och kan fungera självständigt. Hjärtats kapacitet såväl fysiologiskt som energimässigt är mycket underskattad i dag, och när vi fokuserar mer på hjärtat och dess exceptionella läkande förmåga sker stora förändringar. Hjärtat upplever och reagerar på omgivningen, och hjärnan svarar på det.

Jag tycker detta är jätteintressant. Vill ni läsa mer om Sanna så gå in på: www.sannalive.se Jag kan rekommendera er att lyssna på podden Hälsosnack där Sanna berättar mycket om sitt liv och vad hon äter och rekommenderar.
Här är sidan till podden: http://www.halsosnackmedlottaochvictoria.se/podcast/26-sanna-ehdin-mer-karlek-till-folket/

Nu ska jag ladda positiva, vänliga, kärleksfulla ord i mitt hjärta. Hoppas du också gör det. En annan tankvärd sak som Sanna säger är: ” Det enda som hindrar oss från att röra oss framåt… är att vi håller fast vid det mindre bra ur det förflutna –istället för att släppa det helt.” Jag ska erkänna att det kan jag ha svårt med, men jag försöker.

Sanna nämner i podden en klok sak som jag kommer att ta med mig. ”Det finns ingen motgång, det handlar om att vinna eller ha en utmaning”. :)

SKÖT OM ER MINA VÄNNER!

Tänk varje dag att god hälsa är en färskvara! 

MÅNGA KRAMAR FRÅN ER SARA.


Till top