Presentation av vinnaren!

Allmänt / Permalink / 0
Hej alla härliga goa vänner!

Idag har det snöat hela dagen där jag bor och det är så härligt! Min hund är jätteglad och jag också. Hoppas det fortsätter så det blir en vit jul.

Det är lördag och klockan är 16.15. Jag drog precis en vinnare! Priset var två biljetter till Tommy Nilssons Julshow & en signerad Julskiva med honom!

Och vinnaren blev……. (här ska det vara trumslag)…….

MARIA BERGH ifrån LIDKÖPING!

Stort GRATTIS till dig! Nu får du boka in ett Stockholmsbesök! O´Learys som ligger i Mall of Scandinavia har 224 butiker och restauranger så där kan du köpa julklappar om du vill. Jag har varit på bio därinne, jättefina salonger. O´Learys har även bowling, minigolf, biljard, laser-tag, dart och mycket annat. Ni kommer att få en jättekul dag och kväll! Biljetterna och skivan kommer med posten.

Här kommer svaret på frågorna i tävlingen:

Fråga 1.
Vilket år var Tommy Nilsson med i Melodifestivalen med låten ”En dag” och hur gick det?
Svar: Året var 1989 och han vann!

Fråga 2.
Vilket år var han med i Melodifestivalen med låten ”Jag tror på människan” och hur gick det?
Svar: Året var 2007 och han kom på 10:e plats i Globen.

Fråga 3.
Till vilket datum har Tommy Nilsson sin julshow på O´Learys i Mall of Scandinavia?
Svar: Han kör till 21 dec.

Ikväll kommer sista avsnittet av ”Så mycket bättre!” Jag ska njuta av att lyssna på Ted Gärdestads låtar som dom ska sjunga. Nu i december kan det vara bra i all julstök att ibland ta fram sina favoritlåtar och lyssna på. Hitta lugnet. Uppskatta dagarna! Vara glad och tacksam! Tänka varje dag på tre saker som man är tacksam för.

Idag är jag tacksam för att snön har kommit, att jag har mina tre fantastiska barn och mina hundar och att jag får blogga med er!

Jag är också glad att kunna få gratulera Maria Bergh som vinnare!

Sköt om er tills vi hörs nästa gång!
KRAMAR FRÅN ER SARA.
Till top