Tävla om 2 biljetter till Tommy Nilssons Julshow & en signerad jul-skiva!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina vänner!

Hoppas att du mår bra och inte glömmer bort att ta det lugnt ibland och göra saker som du tycker om. Även om det nalkas mot jul och en viss stress för många med julklappar, julmat etc så är det viktigt att unna sig tid för reflektering och avkoppling. Göra saker som man mår bra av. Det kan vara skönt att ta fram en bok eller lyssna på en cd-skiva. Eller varför inte gå på Tommy Nilssons Julshow som han har på O´Learys i Mall of Scandinavia.

Jag kommer att göra ett blogginlägg med Tommy, men innan jag lägger ut det, har jag en tävling där du kan VINNA 2 BILJETTER TILL HANS JULSHOW OCH EN JUL-CD-SKIVA TILL ETT VÄRDE AV 620 KR. Bjud din partner eller vän på en fantastisk show!

O´Learys i Mall of Scandinavia är snäll och sponsrar mig med det. För att vara med i tävlingen vill jag att du skickar mig ett PM på min Facebook med svaren på dessa frågor och ditt namn samt adress så vi kan skicka biljetterna och skivan till dig. Jag kommer att skriva av svaren, lägga alla lappar i en skål och dra en vinnare lördag efter kl 16.

Fråga 1.
Vilket år var Tommy Nilsson med i Melodifestivalen med låten ”En dag” och hur gick det?

Fråga 2.
Vilket år var han med i Melodifestivalen med låten ”Jag tror på människan” och hur gick det?

Fråga 3.
Till vilket datum har Tommy Nilsson sin julshow på O´Learys i Mall of Scandinavia?

Senast svar vill jag ha lördag 10 dec kl 16.00
Skicka ett PM här på Facebook till mig!

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015. Där finns hela 224 butiker och restauranger. Jag har varit där och kan säga att det är värt ett besök, eller flera.

O´Learys som finns i centrumet är världens största O´Learys. Där finns över 250 TV-skärmar som visar sport, 18 bowlingbanor, total längd på bardiskar möjliggör 22 000 shotglas på rad, alla golvplattor på rad motsvarar en sträcka på över 6 mil och toaletterna har totalt 250 kvadratmeter golvyta.

Ser fram emot ditt svar!

LYCKA TILL!
Kramar från er Sara.
Till top