- Ärlighet är vackert! säger Håkan Juholt.

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina vänner!
Det är många kändisar som nätdejtar och jag har funderat lite kring hur deras nätdejting ser ut. Är dom anonyma på dejtingsidan? Finns foto? Vill dom träffa sin dejt fort eller skriva ett tag? Ja det finns många frågor.

Jag bestämde mig för att kontakta Håkan Juholt eftersom jag vet att han öppet talat om sin nätdejtning. Håkan var partiordförande för Sveriges socialdemokratiska parti mellan mars 2011 och 21 januari 2012. Han har varit ledare för ungdomsförbundets styrelse varit ordförande i försvarsutskottet och 2004 utsågs Håkan till biträdande partisekreteare.

Håkan Juholt har suttit i riksdagen i 21 år och är född september 1962. Han har gjort 40 år av sitt liv i den socialdemokratiska rörelsen. Detta var lite kort fakta om honom!

En period hade Håkan det väldigt pressat och tänkte; ”Hur ska jag någonsin träffa en kvinna igen?” Han reste då mycket och hade två tonårskillar. Efter att ha blivit rekommenderad en dejtingsajt skrev han en presentation.

Håkan skrev var han står och befinner sig i livet, vem han var som människa. Han skrev inte sitt namn och hade ingen bild. Han var anonym, men ärlig med alla uppgifter. Därefter åkte han iväg på ett jobb i Albanien.

Det gick bra för Håkan. När han kom hem hade han fått 800 svar i mejlboxen. Håkan tycker att det var ett rent nöje att gå igenom dessa. Åsa som han idag är gift med gick till kvartsfinal, semifinal, final och vann. :)

Det är idag över 10 år sen han träffade Åsa genom nätet och han tycker att det var ett väldigt bra sätt att finna en partner som delade hans värderingar. Håkan och Åsa lärde känna varandra i flera månader innan dom träffades första gången.
- Nätet gav mig en chans att vidga kretsen av människor att möta. Idag lever Åsa och jag som gifta och vi är båda glada att vi fann varandra! säger Håkan.

Håkan berättar vidare att han hade kontakt med fler innan han träffade Åsa. Men när han träffade henne tog han bort annonsen direkt. Nyfikenheten på livet och att hon kompletterade honom gjorde att det klickade. Håkan ville inte ha någon som bekräftade honom som politiker.

Jag frågade Håkan om han kan ge något bra dejtingtips. Han svarade.
-Jag har inget bra dejtingtips, mer än ATT ÄRLIGHET ÄR VACKERT!

Sköt om er!
Kramar från Sara.
Till top