- Ta ansvar för ditt liv och gör ditt bästa! säger Vivi Linde, välkänt medium.

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina vänner!

Relationer kan man ha på många olika sätt och till olika saker. Idag tänkte jag gå in på relation till det andliga. Till min hjälp och som min blogg gäst har jag därför tagit kontakt med Vivi Linde. Hon är ett känt namn för det flesta med intresse för livet på andra sidan. Du har kanske sett henne i tv-programmet som hon var tillsammans med Pehr och Zoe.

Vivi har haft otaliga kunder, kurser och föredrag och är mycket etablerad. Jag har själv gått två kurser hos henne i Tarot och Kanalisering. Ja då förstår ni att jag själv är intresserad av det andliga. Tyvärr fortsatte jag aldrig med korten, behöver ta fram dom och friska upp minnet. När jag gick Kanaliseringskursen fick vi också försöka få kontakt med djuren. Jag går till ett medium ibland för att få vägledning i livet och oftast stämmer det.

Jag liksom Vivi har har respekt för att alla människor inte tror på detta och ser ingen anledning att övertyga människor. Jag pratar med dom som är intresserade. Övertygelsen kommer av de budskap man får.

Vivi arbetar som medium och har även Sveriges största andliga bloggportal. Skulle jag räkna upp alla hennes utbildningar skulle bloggsidan ta slut :) Några är kanalisering, astrologi, djurkommunikation, häxkonster och magi, tarot, aura och chakra, kristallhealing och hon är även regressions- och reinkarnationsterapeut.

För 35 år sedan så började hon med astrologi. Därefter har det blivit många andliga och mediala vägar. På själva mediumskapet bestämde hon sig för att satsa på för 15 år sedan. Hon har alltid upplevt att det funnits högre energier med henne.
Jag frågar Vivi:

- Hur har din uppväxt påverkat dina relationer till människor och partners i vuxen ålder?

- Min uppväxt påverkade mina tidiga relationer väldigt illa. Jag hade ingen tillit och visste inte hur kärlek fungerade så jag förstörde ofta mina relationer genom att fly på olika sätt. Jag blev rädd när någon kom för nära, jag var rädd för att de skulle lära känna den riktiga mig och inte gilla det de såg. Jag träffade min exman när jag var 22år, han var otroligt kärleksfull och fick mig att känna mig trygg och älskad så då vågade jag släppa in. Tyvärr så var han alkoholist, ett mönster som jag klev in i då det fanns en igenkänningsfaktor då jag levt i ett fosterhem med alkoholister. Tyvärr så är det vanligt att vi upprepar det vi känner igen.

Vivi fortsätter:

- Tyvärr så har jag haft en traumatisk barndom då jag hade en mamma som var psykisk sjuk. Vi syskon separerades och jag och min syster Kristin hamnade på barnhem och sen fosterhem, det ena var förskräckligt då de missbrukade och utsatte oss för övergrepp.

- Jag är nöjd på det sättet att den har gjort mig till den jag är, och jag älskar mig själv och den platsen jag befinner mig på i livet just nu. Jag skulle inte vilja ha den ogjord men inte heller vilja återuppleva den igen.

Vivi var 8 år gammal när hon flyttade ifrån första fosterhemmet och 10 år från det andra. Idag är Vivi 51 år och hennes syster 53 år. Vivi är sambo med Anders och har inga barn.

- Med min barndom så har det aldrig känts viktig för mig att bilda familj. Familjeidyllen har jag aldrig trott på, och ärligt sagt så har jag inte sett mycket av den heller runt mig genom åren, säger Vivi.

- Tror du att en del åldrar är mer påverkbara för vuxenlivet?

- Det är mycket möjligt, jag är inte så insatt i barnfrågor. Jag tror man kan heala många misstag man gör med sina barn genom att be om ursäkt och ge kärlek. De två sakerna är oftast nycklarna till oss människor, då blir vi villiga att förlåta. När vi kan förlåta så kan vi sedan gå vidare och släppa, svarar Vivi.

Jag känner igen mycket i det som Vivi berättar. Mina föräldrar skildes tidigt och min far drack alkohol och var enligt min mor otrogen. Detta har påverkat mig att jag har dragits till fel sorts killar hela livet. Så visst präglar uppväxten sitt vuxna liv, men tur nog kan man alltid förändra det.

Jag fortsätter att fråga Vivi:

- Kan ett medium se vad någon tycker om en? Om du har en klient hos dig som vill veta t ex vad hennes/hans sambo tycker om henne?

- Till en viss del. Om jag spår en klient så så kan i princip vilken information som helst dyka upp som handlar om personen, om det ligger i bådas intresse att klienten ska veta något så kan infon komma. Däremot så har man inte rätt att gå in och kika i någons liv som inte gett sitt samtycke. Det ses som integritetskränkande.

- Kan du se hur framtida förhållanden blir?

- Jag kan se framtida förhållanden och vilken energi som ligger runt dem. Men man ska veta att det är mycket som sker i en människas liv, det händer saker varje dag och allt ser vi inte. Om det av någon anledning inte ligger i klientens intresse att få veta något så får vi inte se det. Det är inte vi som spår som bestämmer vad vi får se, utan vi får ta emot det som kommer, svarar Vivi.

- Vilka redskap använder du? Tarotkort? Annat?

- Jag använder tarot, ängla- och orakelkort vid siande, eller så kanaliserar jag information från vägledare eller änglar. Jag kan även använda pendel.

- Kan du se att en person älskar en annan och dom kommer att bli tillsammans?
Kan man spå framtiden, andras känslor? Frågar jag vidare.

- Javisst, svarar Vivi.

- Är man medium från början eller kan man bli det?

- Min uppfattning är att alla kan få kontakt med bortgångna och andra högre vägledare. Däremot så är inte alla intresserade. Vill man utveckla sig så krävs det en stark vilja och hårt arbete, precis som inom allt man vill bli bra inom.

- Hur gör man för att bli mottaglig? Möjligt för alla?

- Ett bra sätt är att göra psykometriövningar där man lär sig att känna av energier. Man behöver också vara uppmärksam på tecken, sina känslor, se samband och lyssna på sin intuition. Att gå olika kurser och då framför allt en kurs i medial utveckling är något som jag rekommenderar, även lära sig tarot eller andra kort. Läs också mycket andliga/mediala böcker och gå på föreläsningar. Ta gärna reda på lite runt olika religioner, både traditionella och alternativa. Lär dig att meditera eller gå på yoga.

- Hur gör du för att övertyga de som är skeptiska?

- Det har jag inget behov av att göra. var och en får tro vad de vill, jag respekterar människors väg och vilja.

- Kan du se vad som kommer att hända för en människa? Undrar jag.

- Ja, men bara om de frågar. Jag har ingen rätt att se in i någons liv utan tillstånd. Som medium har man ett stort ansvar, och att använda gåvan på fel sätt gör att man inte kommer att utvecklas så högt som man annars har möjlighet att göra. Det är min övertygelse

- Kan du se en persons tidigare liv?
- Ja, jag är utbildad Reinkarnation- och regressionsterapeut.

- Hur påverkar det dig privat att vara medium? Tycker alla dina vänner att det är ok?

- Egentligen påverkar det mig inte alls nämnvärt, mina vänner tycker inte att det är konstigt. Jag började denna vägen när jag var 16år så jag har nog valt mina närmsta vänner efter deras öppenhet genom åren. Jag har inget behov av att pracka på människor min tro så det är sällan något som vi diskuterar, så jag kan även ha vänner som har annat åsikt och tro, vi respekterar varandra helt enkelt.

- Vad har du för framtidsmål, drömmar?

- I januari så startade jag upp min podcast och den vill jag utveckla. Jag vill också bli klar med mina böcker. Jag har även börjat med olika andliga smycken som jag hoppas att jag får mer tid till framöver. Jag är mer i nuet än att jag funderar på vad jag vill göra om 10år. Det blir så med åldern. Lev nu, sedan kan det vara försent.

Namnet är inte klart på hennes böcker men kommer att handla om andlighet och medialitet. Vivi berättar vidare att hon tycker att det är lika lätt med kommunikation till djur som till människor. Ser ingen skillnad på det. Jag känner precis samma sak. Egentligen är kommunikationen lättare till djur.

Jag avslutar med att fråga Vivi:

- Vad är ditt motto i livet?

- Ta ansvar för ditt liv och gör ditt bästa utifrån de resurser du har!

Tack snälla Vivi för dina ärliga och fina svar. Jag valde att ta med denna bild på Vivi för den säger så mycket, inte minst ”LIVSGLÄDJE!”

Ha en underbar fortsatt vecka allihopa och sköt om er! :)
Många kramar från Sara.
Till top