Grilla inte döda djur!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina vänner!

Jag skrev detta inlägg på min FB-sida, men kände att jag ville göra ett blogginlägg också då ämnet är så aktuellt och viktigt.

Nu är det dags för många att ta fram grillen om det inte redan är gjort. Tänk på att inte grilla kroppsdelar från döda djur, djur som precis som du har känslor och vill leva! Hur skulle du känna dig om det var ditt sällskapsdjur som låg på grillen? För oss etiska vegetarianer är det ingen som helst skillnad.

Grillstank från döda djur framkallar kraftig ångest och obehag. Så på offentliga platser borde det ej få vara tillåtet att grilla döda djur. Jag mår dåligt bara jag skriver detta. Eller att du själv låg på grillen och ett djur fick äta dig! Skulle du offra dig för ett annat djur? VI ÄR ALLA DJUR MED KÄNSLOR!

Titta på filmer hur djur blir behandlade och se att dom precis som du vill leva! Det är inte ok att beröva dom deras liv! Tänk också på att rött kött ökar risken för tarmcancer och den som vill minimera cancerrisken ska huvudsakligen äta växtbaserat, enligt Världscancerfondens kostråd.

Passa gärna på att njuta av värmen och grilla vegetariskt med dina vänner, exempelvis: sojakorv, majskolv, bönburgare och vegoknyte med olika grönsaker och rapsolja. Grilla vegetariskt för djuren och miljöns skull, jorden vi ska ta hand om. Du som inte har provat detta, gör det! Jag lovar att du kommer att må bättre och tycka om det!

Dom jag känner som har blivit vegetarianer mår mycket bättre och ångrar det inte. Mitt sikte är att bli vegan och helt utesluta mjölkprodukter.

Titta hur de stackars kossorna med deras kalvar blir behandlade. De rycks tidigt från sin mamma som älskar dom. Sån grymhet borde inte få existera! Hoppas fler vill hjälpa djuren! Om vi är många så kan vi det. Djuren behöver vår hjälp! Ha en fin dag!

Kramar från Sara.
Till top