TÄVLINGSDAX! Var med och tävla!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina vänner!

Hoppas att ni mår bra i sommarvärmen. :)

På sommaren finns det för många tid för reflektering och avkoppling, inte minst under semestern. Det kan vara skönt att ta fram en bok att läsa eller lyssna på en cd-skiva. Ja, det finns mycket annat också, bara man tar sig tiden att “bara vara”.

För ett tag sedan var Pehr Trollsveden gäst i min blogg och många ville ha kontakt med honom efter det. Nu har Pehr varit snäll och gett mig ett paket som jag kommer att lotta ut i en tävling. Det är två cd-skivor och två signerade böcker till ett värde av 680 kr.

Boken “Lär dig tala med djur” är en lättläst bok för dig som själv vill kunna kommunicera telepatiskt med djur. Alla kan lära sig det! Den handlar om mycket annat också. Jag hade redan boken själv. 

“Lilla Pendelboken” handlar om Pendeln och dess magi. Hur du använder pendeln för att hela, spå och vägleda din framtid. Ett lätt sätt att kommunicera med sitt högre jag/sin inre vägledning och intuition.

CD:n “Chakrameditation” hjälper dig att balansera upp kroppens energihjul och fylla på ny, ren färg i dina chakran. Perfekt hjälp om man känner sig trött, deppig, orkeslös eller okoncentrerad.

CD:n “Kristall- och Elementmeditation” där tar Pehr Trollsveden med dig på två fantastiska inre resor. På den ena resan får du möjlighet att fyllas med stenarnas helande kraft. På den andra får du hjälp att skölja bort alla gamla känslor och blockeringar du bär på.

Dessa fyra saker i ett paket lottar jag nu ut. Värde 680 kr.

Två saker vill jag få besvarat för att delta i tävlingen och det är:

1. Vem skulle du vilja att jag har som gäst i min blogg och varför?
2. Tomas Ledin har varit gäst i min blogg och min fråga är: Vad är Tomas rädd för? a. Spindlar b. Att dö c. Huggormar

Tips är att du går in under ARKIV och sedan VÄLJER MÅNAD så hittar du inlägget med honom. :)

Skicka svaren med ditt namn och adress till min mail som är:
relationer@telia.com

Senast 12 juni vill jag ha ditt svar!

LYCKA TILL!

KRAMAR FRÅN SARA.

Till top