Per från GVFÖ: Vi sov inte i samma lgh en endaste natt!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina fina vänner!

Tänkte hinna med ett inlägg till innan jag tar lite påsk-ledigt! Har mina tre barn hemma och det ska bli riktigt mysigt. I mitt förra inlägg var Andreas Brodd från Gifta vid första ögonkastet min gäst. Idag ska ni få höra Per´s version. Han var med i samma säsong.

I detta program ser inte deltagarna varandra förrän de står vid altaret och ska gifta sig. De vet inte heller varandras namn innan. Sedan efter en kort ”bröllopsresa” ska de leva ihop en månad och därefter fatta ett beslut om de ska fortsätta att vara gifta eller skilja sig.

Per är 51 år och jobbar som golvläggare. Är egen företagare med en bra lön. Han bor själv sedan ett drygt år. Han är född 9 maj 1964. I programmet matchades han med Eva, 50 år. Om detta säger Per:

- Det var en jättejobbig situation. Värre än vad man ser i tv. Det var en katastrof. Jag mådde jättedåligt. Jag kände mig liten och svag i stort sett. Istället för stor och stark som jag brukar känna mig. Inom första eller andra dygnet fick jag kalla handen och sedan var det bara jobbigt. Jag förstår inte matchningen alls! Har frågat experterna om vad de såg för gemensamma nämnare men inte fått något svar.

Per fortsätter att berätta…….

- Vet ni, SVT trodde att vi bodde ihop ett tag, men vi sov inte i samma lägenhet en endaste natt efter den hemska ”smekmånaden”. SVT kom på oss när filmning skulle ske och Eva spelade golf på Gotland. Jag hade inte larmkoden till hennes lägenhet är vi skulle in och filma. Så uppdagades det.

Hupps… säger jag. Där ser man. Det förstod man inte när man såg tv-programmet. Det dolde dom bra. Per säger att han jobbade en del, mest för att komma undan.

- Det kostade mig ändå 6 siffriga belopp i arbetsförlust under denna inspelning! Jag fakturerar ca 65.000 kr/mån. Jag tappade en kund på ”vägen”.

En liten annan version än vad Andreas berättade för mig i förra blogginlägget.

- Ångrar du dig att du var med i programmet? frågar jag.

- Nej, jag ångrar inte att jag anmälde mig. Men jag hoppas att detta program försvinner. Experterna gjorde väl sitt bästa, men de fick ett mycket litet urval människor att tussa ihop. Många kommer fram på ”stan” till mig och jag har hittills bara fått bra positiva kommentarer. Jag skulle bli förvånad om de gör en säsong till. Om jag var en av de fyra experterna så skulle jag hålla väldigt låg profil framöver.

Jag frågar Per om han har nätdejtat något innan programmet och hur hans situation är idag. Många undrar nog om Per är singel! 

- Jag har dejtat en del de ca 3 år som jag varit singel totalt i mitt liv. Många kvinnor kontaktar mig nu sedan det gick att spåra mig. Jag svarar kort. Det går inte att hantera så många som vill få kontakt. Helt omöjligt.

Idag söker Per ett okomplicerat umgänge med värme, men inte just nu. Han är singel och med på en dejtingsajt men jag väljer att inte avslöja den här. Per behöver en tid att ”lappa ihop” sig själv efter allt som har hänt för att kunna ge något till en kvinna, säger han.

- Jag känner att jag ska ta det lugnt ett tag, säger Per. Jag kommer att ta hand om mig själv och mina nära på obestämd framtid. Tills den dagen kommer då jag känner att jag har något att ge.

Vidare säger Per:

- Hur jag kommer att träffa nästa partner vet jag inte. Inte på TV i alla fall.

Jag förstår Per och önskar honom varmt lycka till och Glad Påsk! 
Snart börjar ett nytt dejting program på tv som heter ”Tro, hopp och kärlek”. Det kommer att bli två präster, en diakon och en pastor som vill hitta kärleken. Programledare är Mark Levengood. I den förra säsongen blommade kärleken bra.

- Dessa personer är otroliga människokännare och vana vid att sätta ord på saker och ting, säger Mark.

Prästerna är lite kritiska till ”Gifta vid första ögonkastet”. Jag undrar om det hade utvecklats annorlunda om de ej behövde bo ihop. Eller om de inte gifte sig. Jag ska nyfiket följa det nya programmet. Blir spännanade!

Nu vill jag önska er alla EN UNDERBAR PÅSKHELG!
Och glöm inte bort att umgås med nära & kära är det viktigaste.

PÅSK-KRAMAR FRÅN ER SARA.
Till top