Andreas Brodd: -HOPPAS LETS DANCE HÖR AV SIG!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina fina vänner!

Jag hoppas att ni alla mår jättebra! Ja, jag ska erkänna att jag gillar att se på såpor på tv och speciellt dom som handlar om dejting. Jag är mycket intresserad av människor och psykologi och hur människor är mot varandra inte minst. Lyssna på orden, se kroppspråket. Så jag slukar program som Bonde söker fru, prästerna som dejtar, ensam mamma osv. Jag tittar också på Dr Phil, är intressant att se hur han alltid löser alla olika problem.

Jag har i hela mitt liv arbetat med olika serviceyrken. Möten med människor är fantastiskt! När jag var yngre kollade jag ofta med kroppspråket när jag åkte t-bana och pendeltåg om personen mitt emot gillade mig. Härmar den personen ditt kroppsspråk så är det oftast så. T ex om du sätter ett ben över det andra, korsar armarna. Testa det får du se! :)

I många sälj jobb som jag har haft så måste man kunna förstå människor och hamna på deras nivå, bli vän med dom. Annars får man inget avtal. I 12 år har jag arbetat som Medlemsrådgivare på gym och då gäller det verkligen att kunna läsa av människor fort och gå in i en passande roll. Ibland är man vän, ibland läkare (få sitta och lyssna på sjukdomar och krämpor) och ibland har jag fått gå in i mamma-rollen om jag träffat en yngre person. Det är så spännande! Har man inte ”blivit kompis” så blir det i regel inget avtal.

Det senaste programmet som jag har följt är GIFTA VID FÖRSTA ÖGONKASTET! Jag brukar i alla dessa såpor i första programmet gissa hur det ska gå. Om någon inte vet vad programmet handlar om så går det ut på att deltagare gifter sig första gången de träffas, efter att ha blivit matchade genom analyser av bland annat en präst, en psykolog, en samtalsterapeut och en beteendevetare. Sista avsnittet sändes i måndags men man kunde se det veckan innan på SVT Play.

I säsong två var paren: Per & Eva, Andreas & Nina och Edwin & Matilda. Dessa tre par blev ihop matchade av experter. Jag gissade i första programmet att Per & Eva inte kommer att fortsätta som gifta. De skulle vara gifta en månad och sedan bestämma sig om de vill fortsätta eller skilja sig. Jag gissade att det fanns en chans för Edwin & Matilda men i tredje programmet sa jag ”nej, det blir inte dom”. Samma sak med Andreas och Nina. I tredje programmet kände jag att det inte skulle bli dom, vilket jag tyckte berodde på Ninas osäkerhet. Hon gick inte in helhjärtat som Andreas. Det är mina egna tankar.

Ni som har följt programmet eller läst tidningarna vet att ingen av de tre paren ville fortsätta som gifta. Endast Andreas var villig att fortsätta som gifta för han tyckte att 4 veckor var lite kort tid att kunna utveckla kärlek. Därför har jag valt att kontakta Andreas och få veta lite mer. Till mig har han gett ett intryck att vara mycket ärlig och omtänksam.

Andreas är singel idag och redo att träffa en kvinna. Han berättar för mig att det är en del som har kontaktat honom efter programmet. Han säger vidare att det är mest på krogen som folk kommer fram.

- Jag provade lite på Match.com innan programmet, men det fungerade inte för mig, säger Andreas.

- Varför fungerade inte det? undrar jag.

- Jo, man måste lägga ner så mycket tid, det blev liksom inget bra. Jag behöver upplevas för att tjejerna ska gilla mig, tror jag.

- Ångrar du att du har blivit ”kändis?”

- Nej, absolut inte. Det är bara kul. Jag älskar ju uppmärksamhet!

- För- och nackdelar att vara med i tv?

- Fördelarna är väl att man blir igenkänd och nackdelarna är detsamma att det kan bli lite mycket ibland, svarar Andreas.

- Var du kär i Nina som du matchades ihop med?

- Nej det blev jag aldrig. Det är svårt att bli kär i någon som inte ger något tillbaka.

Jag förstår Andreas. Jag har själv i förhållande gett och gett men inte fått tillbaka och då tröttnar man till slut. Man måste ”vattna blommorna” varje dag i ett förhållande. I programmet köpte Andreas blommor till Nina, gjorde vegetarisk mat till henne mm. Det enda jag kan tycka att han inte gjorde är initiativ till fysisk kontakt. Att röra på varandra är viktigt för att få kärlekskänslor. Kramas, pussas, kanske sova sked, hålla handen….

- Är du en blyg person? frågar jag.

- Jag tog initiativ till fysisk kontakt, det är bara att det inte kom med på film eller att SVT inte valde att ha med det. Sen gick det väl inte så bra men jag har i alla fall lärt mig att det inte är farligt att bli avvisad. Jag är nog lite blyg i början men har definitivt blivit mindre blyg nu efter programmet.

- Hur var din uppväxt? Hur var du i skolan?

- Min uppväxt har varit lugn. Båda min föräldrar är gifta så jag har inte behövt gå igenom en skilsmässa som många andra har. I skolan var jag nog också rätt lugn. Klart man gjorde lite bus men inget allvarligt direkt.

- Kan du tänka dig att vara med i tv igen? frågar jag.

Lyssna nu på svaret Tony, Ann och Cecilia! :)

- Ja det kan jag tänka mig! HOPPAS ”LETS DANCE” HÖR AV SIG!

Jag frågar honom vem han helst skulle ha som danslärare och han svarar Sigrid Bernson eller Cecilia Erhling. Skadar någon sig och ej kan vara med denna säsong så vet ni vem ni kan kontakta. :)

Andreas vill att hans drömkvinna ska vara snäll, lugn, förstående men också lite driven och gärna att hon tar initiativ till att hitta på saker. Han berättar att han lite kontakt med dom andra i GVFÖ men mest med Matilda.

- Jag sökte till säsong 1 men då hittade dom ingen match till mig så nu när dom gjorde säsong 2 ringde dem upp och frågade om jag ville söka igen, säger Andreas. Vi fick ingen lön men betalt resan till Berlin och en ring. Vi filmade på kvällar och helger så ingen förlorade pengar från sina arbeten. Inspelningen varade 5 veckor. Flera deltagare hade semester då. Så det blev att dom förlorade mer tid än pengar.

Jag tror det har gett dom en lärdom för livet och lärt sig mycket om sig själva.

- Hur länge dröjde det innan du blev skild på pappret? frågar jag nyfiket. Har man barn ihop vet jag att det är betänketid. Men hur fort gick det för er?

- Nej det gick på en gång att skilja sig. Vi skrev på papperna och skickade dem till tingsrätten sen tog det typ 3 veckor så va vi skilda, svarar Andreas.

Det var snabbt och bra. Andreas ska avsluta sin utbildning som han går nu och förhoppningsvis träffa en kvinna i efterdyningarna av programmet.

- På vilket sätt kommer du att dejta i framtiden? undrar jag.

- Jag hoppas ju att slippa dejta men kanske ska ge tinder en chans!

LYCKA TILL ANDREAS! Jag är övertygad om att du hittar en kvinna! Och jag hoppas få se dig i Lets Dance!

SKÖT OM ER!
KRAMAR FRÅN ER SARA.
-

Till top