Pehr Trollsveden: -Jag ser andar vart jag än går!

Allmänt / Permalink / 1
Hej mina underbara vänner!

Förra veckan hade jag lite fullt upp men nu är jag tillbaka och med en spännande gäst! Har du sett eller hört talas om dokumentärserien ”Livet på andra sidan” ? Eller programmet ”Här spökar det” ? Han arbetar som professionellt medium och har hjälpt åtskilliga att nå fram till sina efterlevande. Så idag handlar mitt inlägg en hel del om relationen till andra sidan. 

Jag vill presentera PEHR TROLLSVEDEN !

Han är en av Sveriges kändaste medium och arbetar idag som vägledande konsult för de som vill komma i kontakt med sitt tidigare liv genom regressioner. Han är aktiv som djurkommunikatör och har både privata sittningar och gruppseanser. Jag har själv varit vid en gruppseans med Pehr där jag fick veta mitt tidigare liv. Intressant! Sedan 1996 har Pehr arbetat som professionellt medium.

Pehr är född i Fiskarnas tecken i Boden 1970. Han bor med sin man Lennart som han har varit tillsammans med i 12 år och varit gift med i 5 år. Lennart har två barn och två barnbarn. De har kennel och föder upp Puli och King Charles Spaniel, och även katter. De har dessutom ankor och höns. Lennart jobbar som Medium och personalansvarig på stjarnregn.se.

Jag frågar Pehr hur det gick till när dom träffades….

- Vi träffades via jobbet och kärlek uppstod direkt, svarar Pehr.

- Har någon av er haft förhållande med en tjej innan? undrar jag.

- Ja båda. Jag har varit gift med två kvinnor och Lennart med en.

- Vad tyckte du om inspelningen av ”Livet på andra sidan”? Kunde något ha gjorts annorlunda eller är du nöjd?

- Jag är supernöjd och allt var professionellt och välplanerat. Jag visste inget i förväg. Fick bara en adress dit jag skulle resa.

- När förstod du att du är medial? Någon speciell händelse?

- Jag började se andra vid 3 års ålder. Såg en kvinna som gick omkring i vårt hus. Mina föräldrar tyckte att jag svamlade.

- Har du någon förebild / mentor i ditt yrke? frågar jag.

- Åsa Granskär, Thomas Jönsson, Stockholm Tarottolkare.

Vidare berättar Pehr att han flera i sin släkt som är medial. Han nämner sin mormor och hennes syster, sin egen syster, två kusiner och hans systers barn. Vi kommer in på Pehrs uppväxt och han tycker att den var bra men att hans far och han inte alltid förstod varandra.

- Kan du se vad som kommer att hända för en människa?

- Ja det kan jag. Jag har jobbat med det i över 20 år.

- Kan du se att en person älskar en annan och dom kommer att bli tillsammans? frågar jag nyfiket vidare.

- Ja det kan jag se i auran eller i Tarotkorten, svarar Pehr.

- Vilka redskap använder du i ditt jobb? Tarotkort? Annat?

- Jag använder mest Tarotkort, men även pendel, kristallkula.

- Hur påverkar det dig privat att vara medium?

- Jag är känsligare än "vanliga" och att jag känner hur mina vänner mår när jag träffar dem. Jag ser andar varje dag, vart jag än går!

- Du har skrivit boken ”Lär dig tala med djur”. Har du något favoritdjur att prata med?

- Mitt favoritdjur att prata med är hästen, svarar Pehr.

- Jag har en flat coated ret river på 3 år och en irländsk setter som är 12 år. Har du något tips att ge mig hur jag bäst pratar med dom?

- "Skicka bilder" så de kan förstå vad du menar, och meditera så du kan ta emot deras bilder.

Vi kommer in på djurens chakra och Pehr berättar att det är på samma sätt som människans chakra är uppbyggda, att på djurens 6:e och 7:e chakran är det samma. Pehr berättar att han uppfostrar sina hundar med mycket kärlek och pratar mycket med dem. Ja det är så jag uppfostrar mina två hundar också. Jag tycker att många är för tuffa i sin uppfostran.

Pehr är gift med Lennart och vi kommer in på relationer……..

- Kan du känna attraktion till en kvinna?

- Nej, det kan jag inte, svarar Pehr. När jag var i puberteten vid 12 års ålder drogs jag sexuellt till män. Jag kan titta på män och se deras själ. Jag går efter själen och helhetsbilden. Som en vän pratar jag bäst med kvinnor.

Jag förstår Pehr då jag själv alltid har tyckt att det går lättare att prata med det motsatta könet. Killar vill ofta prata djupare saker som psykologi som jag är intresserad av. Jag har varit med om en hel del mediala upplevelser i mitt liv och gått kanaliseringskurs och tarot kurs hos Vivi Linde som varit gäst i min blogg. Ibland går jag till ett medium och även till en spådam. Jag känner att jag får vägledning och behöver det ibland. Men man måste kunna ta allt med en nypa salt! Sortera lite vad man ska ta med sig och inte. :) 

Så till en intressant fråga….

- Är du rädd för döden Pehr?

- Jag har varit det men jobbat i terapi med det så idag känns det ok. Vet numera att allt inte är slut och döden är lika naturligt som födsel.

- Hur ser din framtid ut? Vad händer för dig detta år? frågar jag.

- Resor utomlands, semester juni-juli, ska på min systerdotters
bröllop. Annars jobb som kurser och seanser plus utställningar med
mina hundar och katter och förhoppningsvis valpar och kattungar i
höst.

Tack snälla Pehr för din medverkan!

Jag vill avsluta med ett klokt citat:

”LIVET ÄR SOM EN BOK! Du kan inte ändra de sidor som redan är skrivna, men du kan börja på ett nytt kapitel!”

Jag önskar er alla en underbar fantastisk dag!

MÅNGA KRAMAR FRÅN ER SARA.

#1 - - Åse:

Hej skulle vara trevligt att veta hur min framtid blir.

Svar: Hej Åse! Du och många fler som har frågat mig kan maila till honom. Hans mailadress är: Pehr@trollsveden.nu Lycka till! Kramar från Sara. :)
Sara

Till top