Hur går det med Angelicas graviditet?

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina underbara vänner!

Hoppas allt är jättebra med er!
Är lite glest nu med mina blogginlägg, vilket beror på att jag håller på att skapa en ny hemsida och lägger tid på den och att jag haft uppgifter att göra i min hundskötarutbildning mm. Men snart så ska jag visa er hemsidan. :)

På min nya hemsida kommer jag att ha olika flikar och en av dom heter ”Fam Karlssons Liv” där jag kommer att följa dom. Leif-Ivan Karlsson är tidigare känd från tv-programmet ”Svenska miljonärer” där han glatt visade upp sitt lyxliv. I höstas kanske du har sett hela familjen i tv-programmet ”Karlssons”.

Jag har även personligt intresse att följa Fam Karlsson då min äldsta son Alexander blir gudfar åt Angelicas och hennes Alex barn, dottern Isabelle. Jag har tre vuxna barn, men ännu inga barn-barn så på något konstigt sätt så känner jag mig nära detta barn också. Spännande att få följa med Angelicas graviditet.

Hon är i Florida nu, utan sin Alex. Fam Karlsson bor växelvis i Sverige och i Florida. De har två stora fina hus. Angelica hälsar att hon och bebisen mår bra, hon solar, badar, umgås med vänner och njuter av värmen. Jag tycker det verkar lite läskigt att hon ska flyga hem när hon är så nära förlossningen som enligt planering ska bli i januari. Jag frågade henne hur hon känner inför det…

- Ja nu är det bara cirka två månader tills Isabelle kommer, om hon inte väljer att komma tidigare såklart 😉. Så när jag flyger tillbaka till Sverige är det bara 1 månad kvar (5 veckor typ) , man får flyga men på egen risk ifall att förlossning sätter igång så måste man betala det själv och ingen försäkring gäller . Vi har det så bra jag & min lilla prinsessa! 😘 ❤

Jag håller tummarna att flygresan till Sverige går bra och förlossningen blir här som tänkt.

I Florida firade dom en tidig jul hos Karlssons och bilden nedan är därifrån och deras vän Hollywoodfrun Åsa Vesterlund kom på besök. Eftersom Angie, Angelica och jag har ett stort gemensamt intresse att vi går till medium ibland så tipsade hon mig på ett medium som heter Oriana.

Jag var i onsdags hos Oriana och det var spännande! Tack Angie för tipset. Alla Medium jobbar på olika sätt och denna gång fick jag veta mer om nuläget och även fick jag kontakt med många på ”andra sidan”. Jättespännande! Jag har annars Shirin som jag går till och är mycket nöjd med, men ibland är det roligt att prova en ny.

För mig kännetecknar ett bra medium någon som kan leverera bevis för att andevärlden finns. Och att han/hon kommunicerar med en ande som kan kännas igen. Ett bra medium är någon som är ödmjuk och empatisk. Ett bra medium ger relevant information och ev rådgivning, så att klienten känner sig upplyft efter sittningen.

Ett bra medium ska för mig ha arbetat med sig själv och helst vara certifierad medium. Ska vara bra på att se och förstå andra människor. Jag har gått till flera olika så jag har blivit kräsen på bra medium. Har gått till en som tryckte ner mig och bara tjatade om samma saker och jag var inte glad när jag gick därifrån. Arrogant var hon. Både Shirin och Oriana är äkta och fantastiska medium. Ni får gärna kontakta mig om ni vill ha deras mobilnr. De tar bara 500 kr för en timme. Kan även göra seans via telefon.

För er som är skeptiska säger jag bara: PROVA! Sedan kan du tänka vad du tycker. När du får höra saker, detaljer som är omöjligt för andra att veta så kommer du nog att ändra uppfattning. :)

Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen!

Kom ihåg gårdagen,
Dröm om morgondagen….
Men LEV IDAG! :)

KRAMAR FRÅN ER SARA.Till top