TESTA YOGA PÅ YOGASTYRKA!

Allmänt / Permalink / 1
Hej mina vänner!

För mig är träning på något sätt viktigt och dom senaste åren har jag fastnat mycket för yoga. Så jag har kombinerat det med att vara spinningledare och gå långpromenader med min hund varje dag. Nu har jag tyvärr inte detta år kunnat gå på mitt favorit ställe p gr av av två operationer i hand och arm. Men jag längtar efter att komma igång igen!

Jag har mest gått på Bikram Yoga och Yin Yoga. Jag är själv utbildad i Yin Yoga. Det är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin delar som bindvävnad, leder och ligament. Man jobbar mycket med områden kring höften, lår, bäckenbotten och nedre delen av ryggraden. Varje position håller man mellan tre till fem minuter.

Bikram Yoga som jag verkligen tycker om, gör man i en varm lokal (runt 40 grader) och med hög luftfuktighet. Värmen i kombination med yogaövningarna medför många fördelar. En yogaklass inleds med pranayama som är andningsövningar och passet består sedan av en två-delad serie av 26 yogaövningar. Varje övning upprepas två gånger.

Första gången man gör övningen vänjer sig kroppen vid vad som ska hända, och vid repetitionen kan man gå djupare in i övningen. Varje övning hålls i ungefär tio sekunder. Det känns att man stretchar hela kroppen. Jag brukar bli jättepigg efter ett Bikram-pass när jag kommer hem och går ut med min hund på en långpromis.

Jag har provat dom flesta Yoga-institute i Stockholm och blev kvar på YOGASTYRKA som ligger nära Östermalmstorg på Grevgatan 37. Dom har de bästa Yogalärarna tycker jag. Miljön är behaglig och personalen i reception är jättetrevliga! Alla känner sig välkomna!

De har släppt en ny hälsoportal som jag kan rekommendera dig att läsa. Den heter: www.helsomihalsa.se Målet är att hjälpa människor till en bättre hälsa och välmående med enkel kunskap om kost, träning och generella hälsoämnen.

Nya pass för hösten på YogaStyrka är Pulse och Yoga Fusion. Det senare kan bli en renodlad Kundalini klass. Det som är bra med YogaStyrka är att det finns så många olika klasser. En del ställen har bara Bikram Yoga t ex. Här kan du prova på det mesta inom Yoga och även andra klasser. Jag har gått på Cirkelträning Styrka en del vilket är jättekul.

Jag vill ge er ett supererbjudande här:

PROVA ATT YOGA HUR MYCKET DU VILL
PÅ YOGASTYRKA I 3 VECKOR
FÖR ENDAST 300 KR!

Om du går in på www.yogastyrka.se under priser så kan du köpa 3-veckorskortet där samt boka upp din första klass. Det finns sen om du vill fortsätta att köpa 10 ggr klippkort, månadskort mm.

Nu blir det vinter och visst är det väl extra skönt då att gå in på en Bikram Yoga klass! :) Men som sagt… det finns mycket att välja på. Deras mail är: info@yogastyrka.se om du har några funderingar.

”Nothing is impossible,
the word itself says
I´m Possible!” :)

Kramar från er Sara.


#1 - - Ricardo Toutparfait:

Grymt! Hoppas du kryar på dig så vi får se dig snart igen. Tack för att du nämner oss! 🙏🏾❤️💪🏾 Hälsa vovven!! /ricardo

Svar: Hej Ricardo! Det hoppas jag också! Saknar er alla väldigt mycket och även yogan. Ha en fortsatt fin vecka och kör hårt! :) Kram! Sara.
Sara

Till top