10 snabba med Leif-Ivan & Rabatt på Julbord!

Allmänt / Permalink / 2
Hej mina fantastiska vänner!

Hoppas det är strålande med er och att ni ser fram emot julen och att få äta julbord! Jag tycker det är så mysigt när första snön kommer och ljusstakarna lyser i alla fönstren. Glädjen att få se min hund rulla i snön och speciellt Lucia tycker jag mycket om. Fram med pepparkakor och glögg, sitta och mysa i soffan.

Leif-Ivan Karlsson känner nog dom flesta till. Nyligen har programmet Fam Karlsson gått på tv. Leif-Ivan är super-entreprenör och älskar att jobba. Han är 56 år gammal och hans fru heter Susanne, 51 år. De har barnen Tony 35, Angelica 28 och Pierre 26 år. Ja Angelica blir 28 år imorgon den 27 oktober. :) Stort Grattis Angelica! säger jag.

Jag tror att Angelicas bästa födelsedagspresent blir dottern Isabelle som beräknas födas i januari. Det känns lite speciellt för mig för min son Alexander (inte hennes kille Alexander :) ska bli Gudfar till deras dotter. Angelica hoppas att dottern ska födas på hennes och sin kille Alex 1 års dag den 11 januari så vi får hoppas på det. :)

Jag kommer i min blogg att följa familjen och låta er ta del av det.

Leif-Ivan har tolv företag och förädlar bolag, fastigheter, företag och allt han kan ta i. :) Han är arbetsnarkoman och är nästan aldrig ledig. Familjen bor i två lyxvillor. Ett är byggt på ett stort berg i Tullinge och det andra finns i Florida där han just nu befinner sig.

Huset i Tullinge heter ”Chateu eagle Mountain”. Det är för att hela berget som ligger bredvid heter Örnberget och Leif-Ivan är mycket faschinerad av örnar. Huset har 700 kvadratmeter bo-yta, 22 rum och fyra våningar. Utanför finns en egen sjö med palmer och vattenfall på berget. Huset i Florida är 550 kvadrat.

I huset i Tullinge står en omtalad guldsoffa. Det är bara Leif-Ivan och Saddam Hussein som har, eller hade den gruppen. De är handsnidade och pläterade med äkta bladguld. Inte så bekväm att sitta i men fin! :)

Jag ställde 10 snabba frågor till Leif-Ivan och här får ni läsa hans svar!

- Ditt bästa tips att bli framgångsrik?

- Satsa på nåt som du tror på, var energisk kämpe för det flyger inga stekta sparvar i mun. Sätt upp höga mål! Ge inte upp, utan i uppförsbackarna gasar du mest i! Var positiv och tänk rätt! svarar Leif-Ivan.

- Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? undrar jag.

- Faktiskt ingen, men hjärnan är ju mitt bästa och mest använda redskap!

- Vilket är ditt största misstag i livet?

- Att lita på fel människor! Där har förluster mest uppstått.

- Hur ska du göra för att gå ner i vikt?

- Total ändrad kost och livsstil och jag kommer att lyckas! :)

- Kommer du att bli en superbra morfar till Isabelle?

- Jag kommer att bli världens bästa moffa och hon den mest bortskämda i världen och moffa blir poppis! :)

- Vad ska du göra i framtiden för att uppfylla alla dina drömmar? frågar jag vidare.

- Jag har nog uppfyllt alla drömmar, nu fattas det att varva ner tempot så gott det går!

- Dina bästa råd för ett lyckligt förhållande?

- Kärlek, beröm och var snälla och uppskatta varandra!

- Hur var din uppväxt Leif-Ivan?

- Jag har haft en trygg och bra uppväxt i ett litet samhälle, liksom en skyddad enkel värld och två syskon.

- Om du kunde bestämma en endaste sak i världen, vad skulle du bestämma då?

- Att vi fick politiker som tänker rätt och framförallt gör rätta beslut och handlingar så kronan kan förstärkas och vi kan få tillbaka framtidstron som försvunnit.

- Berätta något som ingen vet om dig! (tills nu:)

- Jag är känslig och kan gråta till barnfilmer! Och jag är en makalöst snäll och omtänksam person!

Snäll och omtänksam tror jag vi redan vet. Tack Leif-Ivan för dina svar! :) Intressanta svar, men skäm inte bort Isabelle för mycket bara är mitt råd. Jag tror det blir svårare för barn att stå på egna ben som vuxna om dom får allt serverat på fat som barn. Då kan det blir en chock i livet att man ibland måste kämpa, att livet inte alltid är en dans på rosor.

Som ni kanske vet så har Leif-Ivan köpt båten Birger Jarl! Han har renoverat upp den och det är jättemysigt därinne. Jag har själv besökt båten. Fr om 19 november kommer det att bli Julbordskryssningar med underhållning och här kommer ni att få ETT FANTASTISKT ERBJUDANDE FRÅN MIG!

På BIRGER JARL får du ett julbord med helhetskoncept! Du får börja med mingel och glögg i den mysiga Pianobaren eller den härliga Cocktailbaren. Middagen serveras i Remmaren och Roslagen.

Det bjuds på klassiska delikatesser gjorda på endast de bästa råvarorna. Julbordet är berikat med massor av läckerheter så du kommer att hitta något som faller just dig i smaken.

Efter middagen är du/ni välkomna upp i Cocktailbaren eller Pianobaren för efterrätt och möjlighet att köpa avec finns. Cocktailbaren har en enastående utsikt över djurgården och Gamla stan. Perfekt för att lyssna på musik, äta gott och få en god drink om man vill.

Kryssningar görs alla dagar från kl 12-15. Sittningstiderna är för Roslagen: 11.30-14.30, 15.00-18.00 och 18.30-21.30. Sittningstiderna för Remmaren är: 12.00-15.00, 16.00-19.00 och 19.30-22.30.

Birger Jarl ligger vid Stadsgårdskajen 156. En kort promenadväg från Slussen. Tag med din familj, kollegor eller bjud dina anställda på en härlig Julbordskryssning med underhållning och njut av stans bästa utsikt!

Bokningen gör du på hemsidan: http://www.msbirgerjarl.se
Det går också bra att boka julbord via mail: restaurang@msbirgerjarl.se
eller ringa tel: 08-684 101 30 och uppge KODEN: SaraperlerosKryss.

DITT UNIKA ERBJUDANDE:

UPPGE KODEN: SaraperlerosKryss
När du bokar julbordskryssningen så får du hela 100 kr rabatt!
Du betalar då endast 395 kr istället för 495 kr!
 
Det gäller för kryssningar måndag till fredag.

VÄLKOMNA!

Ha nu en underbar dag och njut av livet!
Många kramar från Er Sara.

#1 - - Ronny Johansson:

Kanske skulle ta sig ner till ett härligt och annorlunda julbord! 😎

Svar: Hej Ronny! Det tycker jag :) Blir en fantastisk upplevelse! Det är så mysigt inne i båten. Man ser nya små saker varje gång man är där. Ha en underbar fortsatt dag! Kram! Sara.
Sara

#2 - - Gabriel blomkvist :

Kommer att besöka er snart ☺

Svar: Hej Gabriel! Du är varmt välkommen! Glöm inte att uppge koden om du vill åka på Julbordskryssningen så får du rabatt! Ha en fantastisk dag! Kram! Sara.
Sara

Till top