Mediet Lena Ranehag: - Anden gjorde fysiska attacker på mina gäster!

Allmänt / Permalink / 7
Hej mina underbara vänner!

Jag hoppas att ni alla mår jätte bra och har en skön september månad. Mina blogginlägg blir lite oregelbundna en tid framöver av två orsaker; en operation jag ska göra och att jag har börjat en hundskötarutbildning. Har bara höger hand som jag kan skriva med så det tar lite tid. Fått nervskada i min vänstra hand, armbåge och måste vila den. Så fort jag är bra igen så kommer jag att blogga regelbundet. :)

I detta blogginlägg har jag en fantastisk person som gäst. Hon är en av de mest aktiva svenska medium som brinner för att inspirera. Sedan lång tid tillbaka har hon arbetat för att vägleda och hjälpa sina klienter att utvecklas och hitta sig själva. Du kanske såg henne i programmet ”En natt på slottet” där hon bjöd in svenska kändisar att tillbringa en natt på Bogesunds slott utanför Vaxholm.

FÅR JAG PRESENTERA EN AV SVERIGES BÄSTA MEDIUM: LENA RANEHAG!

Ni som har följt mig vet att jag går till ett medium regelbundet men det är inte hon. Lena bor i Göteborg och är inte så ofta i Stockholm tyvärr. Hon har ett tight schema och inte så mycket tid över. Jag ber Lena berätta om hur hennes familj ser ut och hur dom bor!

- Jag är 56 år och gift med Anders 56år. Jag har två vuxna söner som heter Emil och Andre, båda bor i Göteborg där jag är uppvuxen själv. Anders har två söner också, och 4 barnbarn. Vi har många djur, en Fransk Bulldogg som heter Tintino som är 2,5 år. Vi har en katt på 11 år som heter Zimba, och en fantastisk rosa Kakadua som heter Rossi och är 5år. Samt två mini papegojor så kallade Love Birds, de heter Amazon och Saphir och är 5år.

……Vi bor vi havet på vackra Bohus-Malmön, därifrån jag har mina rötter på pappas sida. Så jag har flyttat hem kan man säga i hjärtat. Jag har tillbringat min mesta tid här i barndomen. Farfar var polis på ön, och det var en idyll som barn att få vara här och vara trygg.

- Vid vilken ålder började du känna att är medial och kan få kontakt med bortgångna?

- Jag hade förmågan att se och kommunicera med de döda redan som litet barn. 6-7 år.

- Är man medial från början eller kan man bli det?

- Alla har 6 sinnen, men alla är inte mediala. Alla kan utveckla sin intuition och har en förmåga att utvecklas utifrån sin potential, men alla blir inte Medium.

- Hur gör man för att bli mottaglig? Möjligt för alla? frågar jag vidare.

- För att bli mottaglig behöver man lugn och ro, samt rätt fokus. Meditation är en bra början, att lära sig samla sin energi och hitta sitt inre för att kunna öppna sin andliga kanal. Man kan gå kurs för att lära sig att hantera sina tankar och energi, och få rätt verktyg för att hjälpa sig själv att utvecklas genom att lära sig att läsa energi bland annat.

- Hur gör du för att övertyga de som är skeptiska?

- Jag gör ingenting för att övertyga de skeptiska. Har man bestämt sig för att vara skeptisk så är man stängd. Men den dagen en person får en egen stark andlig upplevelse, då blir de oftast de största och mest övertygande anhängarna vi Medium kommer i kontakt med. Andevärlden och Kärlek kan inte förklaras bara upplevas. Först då förstår man var det är och hur det känns, svarar Lena.

Jag tänker på de som jag har omkring mig som inte tror på det mediala, som bara ruskar på huvudet när jag pratar att jag varit hos mitt medium. Men jag förstår också att för att tro krävs bevis. Jag var likadan även om jag alltid har känt att jag är lite medial. Så jag skulle vilja uppmana alla som är nyfikna på detta att gå en gång till ett medium och sedan känna efter hur det kändes. Ibland kan jag tänka att jag vill inte tro på det, men så får jag bevis och då måste jag tror på det. Jag har gått på Tarot & Kanaliseringskurs hos ett annat duktig medium; Vivi Linde. Men nu åter till Lena! :) :)

- Vilka redskap använder du? Tarotkort? Annat?

- Jag använder inga redskap när jag arbetar som Medium. Inga Tarot kort. Om jag gör en Reading så använder jag ett foto av den personen jag läser av, svarar Lena.

- Kan du se om en person älskar en annan och dom kommer att bli tillsammans?

- Jag kan se människors olika förestående händelser i livet och tidigare liv. Jag kan se saker som tidigare hänt i en persons liv, och jag kan vägleda människor i deras liv med hjälp av min förmåga att se och förutse saker och ting. När det gäller Kärlek, så ser jag om människor har själsliga band tillsammans vilket inte alltid betyder lycklig Kärlek.

- Har du haft en bra barndom? Är du nöjd med den? undrar jag vidare.

- Min barndom var fin när jag fick springa runt på Bohus-Malmön på somrarna. Jag hade en rastlös pappa som flyttade runt familjen under hela min uppväxt. Det skapade oro, men det lärde mig också att bli stark och självständig tidigt. Jag har inga syskon. Jag flyttade hemifrån som 16 årig och började på Frisörskolan i Göteborg det året.

- Hur har din uppväxt påverkat dina relationer till människor och partners i vuxen ålder?

- Ja min uppväxt har påverkat mig mycket, på det viset att jag har försökt att finna trygghet men har haft svårt med den biten, då jag valt att leva med människor med samma oro som min far hade. Vilket resulterat i uppbrott. Det är som vuxen först som jag funnit tryggheten i mig själv.

- Vad har du för framtidsmål, drömmar? Något som du vill göra och som du inte har gjort?

- Min framtids drömmar är här och nu. Jag drömmer om att bygga eller köpa ett stort hus på Bohus-Malmön, där jag får större plats att måla och skapa. Jag skriver på en ny bok nu, och jag har alltid nya projekt på gång. Jag älskar att måla, jag förmedlar Andevärlden genom mina målningar. Jag målar i olja, akvarell och glasmålningar. Men det viktigaste av allt är hälsan. Och att mina älskade mår bra, svarar Lena.

Låter som en fantastisk dröm och liv. Jag är lik Lena där… älskar att skapa och få vara kreativ. Får jag inte vara kreativ mår jag inte bra.

- Har du privata seans? Vad tar du för en timme? Är du i Stockholm ibland för seans?

- Jag har inga privata seanser. Men jag arrangerar VIP kvällar på Bohus-Malmön för 6-8 personer, där gästerna precis som i Tv serien ”En natt på Slottet” får måla ett energi avtryck som jag sedan läser av och tolkar, där de ges möjligheten att få uppleva andevärlden genom mig, som förmedlar personliga budskap. I VIP kvällen bjuds det på 3 rätters middag, eftermiddags fika, övernattning samt frukost på Bohus-Malmöns Pensionat. En helkväll!

Vidare säger Lena :

- Man kan boka kurser eller VIP kvällar via min hemsida www.faithcure.com Jag har en Telefonlinje där jag arbetar ensam, och tar emot samtal där jag vägleder människor. Jag annonserar på min hemsida angående tider då man kan ringa samt kostnader mm på min hemsida också. Telefon; 0939-101 21 01.

- Är dina två söner mediala?

- Mina söner är inte mediala, det vill säga att de inte har öppnat upp för andevärlden med dem har mycket stark intuition. Min pappa var Medial precis som min farfar också var.

- Är du rädd för att dö? undrar jag.

- Jag är inte rädd för att dö, men har ingen önskan om att göra det på länge. Jag älskar att leva! Döden i sig är inget att vara rädd för, men vad som sker innan man dör kan vara skrämmande. Då menar jag är man sjuk länge innan man dör, så är det just det som är plågsamt, inte döden i sig. Den är befriaren i det läget. Jag har nyligen själv opererat bort en stor cancer gen tumör i tarmen, samt nästan hela min tjocktarm har tagits bort på grund av risken att utveckla cancer i området. Jag är tacksam att var frisk. :)

- Vilka böcker har du skrivit och vilka säljs bäst?

- Jag har skrivit ”Levande bilder från andevärlden”,” Universums Plan” ”Det Osynliga Riket” och ” De dödas Etikett”. Samtliga böcker är översatt till norska och säljs i Norge. Alla böckerna har sålt väldigt bra, men ”Levande bilder från andevärlden” har blivit en klassiker inom genren andlighet. Nu släpps snart ”Det Osynliga Riket” i Norge. Och en ny bok kommer nästa år.

- Kontakten med andra sidan sker genom alla sinnen. Ibland genom fysiska upplevelser och vid andra tillfällen genom smaker, lukt, syn eller ljud. Vilken kontakt är vanligast?

- Kontakten med andevärlden är en stark känsla rakt in i hela min kropp, det vill säga jag känner direkt när jag möter någon från andra sidan. Jag hade nyligen en stark upplevelse när jag skulle föra en vilsen ande över till andra sidan. Vi var många personer som satt runt när jag förde över anden, och just i det ögonblicket anden släppte taget luktade det så starkt eter att jag höll på att tappa andan och två personer till omkring mig upplevde exakt samma sak! Upplevelsen blev för stark för en av deltagarna som fick problem en stund efteråt med sin hälsa. Så det kan lukta, men det är inte allra vanligast med lukter, utan mer energi påslag och jag ser bilder som öppnar kommunikationen med anden oftast.

- Jag är uppvuxen i Vaxholm och tittade nyfiket på programmet du medverkade i som medium ”En natt på slottet”. Det utspelade sig på Bogesunds slott utanför Vaxholm. Finns det mycket andar där? Kan dom vara elaka?

- På Bogesunds Slott finns det många andar, och jag vet med säkerhet en ande där som inte är snäll. Han visade sig många gånger under de två säsonger jag spelat in Tv programmet där.
Mina gäster från En natt på Slottet, var spännande att möta! Mer spännande att möta dom är spöken. Jag minns mycket från kändisarna, bland annat kom det fram otroligt starka saker som klipptes bort pga. av sekretess och personliga skäl. Det var jättespännande, men otroligt energi krävande. Denna säsong har jag tackat nej på grund av min operation. Jag behöver vila, men kommer tillbaka.

- Vad gjorde anden som inte var snäll? frågar jag nyfiket.

- Anden som inte var snäll på Bogesund, hade förgripit sig på en ung flicka en gång i tiden på Slottet, och han gjorde flera starka mentala och fysiska attacker på mina kvinnliga gäster! Bland annat bloggaren Johanna Toftby blev antastad. Han tog tag i hennes kläder när hon var på Slottet på rundvandringen.

- Dermot Clemenger kunde beskriva alla de andrar som befann sig i slottets olika rum… kön, ålder och kläder kom till honom. Efter sin egen upptäckt gjorde han premiär som medium i ”Det okända”. Gick han någon utbildning eller behöver man inte det?

- Dermot var en av dom som inte visste vilken förmåga han har! Spännande. Han gick kurser hos mig, och var med mig på Tv inspelning och gjorde privata husrensningar men valde sin dans pga. tidsbrist. Man måsta ha tid som Medium. Han var klok att välja det kroppen sa till honom. Svårt att göra allt på en gång, svarar Lena.

- Hur ser 2016 och 2017 ut för dig? Mycket jobb?

- 2016 har jag fullbokat med Medium kurser & Qigong på Bohus-Malmön! Samt jag gör Tv inspelningar för Norge och Andarnas Makt. Jag har arbetat på TV Norge sedan 2001,och snart har jag även premiär av Andarnas Makt och ett annat hemligt projekt där.

……. 2017 Då blir det Tv inspelningar, och Medium & Qigong kurser, bok släpp och allting annat jag håller på med. Och min magkänsla säger mig att det kommer nya spännande saker på min väg. :)

Lena hälsa Ljus o Kärlek till er alla! Jag tackar henne för alla fina svar! Det var mycket intressant att få ta del av dom. Vilken fin människa hon är! :)

Jag vill avsluta mitt blogginlägg med några tankvärda ord ifrån mig:

”FRIGÖR DIG IFRÅN DET SOM ÄR NEGATIVT!
SLÄPP TAGET OM SMÅSAKER!
SLÄPP TAGET OM DEM SOM INTE BRYR SIG!
GÖR SAKER SOM GER DIG MENING!
OCH VAR MED MÄNNISKOR SOM BETYDER
NÅGOT FÖR DIG!”

Många kramar från er Sara. :)
#1 - - Liselott Sjögren :

Jag älskar alla Lenas böcker

#2 - - Maud Hilton:

Intressant att läsa din blogg. Har själv gått flera kurser för Lena. Håller med dig att hon är en så fin människa.

#3 - - Anonym:

Spännande läsning Tack för att jag fick ta del av den Lycka till med operationen kram från Viola

#4 - - Louise:

Spännande läsning. Älskar själv Det okända och tror på det övernaturliga. Av de medium jag verkligen älskar på Det okända är faktiskt Lena och Terry.
Terry har jag träffat personligen och skakat hand.
tack för att du skrev detta :-).

MvH.

#5 - - Angelica :

Wow vilken bra läsning!!

Svar: Tack mina underbara vänner för era fina kommentarer! Ja Lena är en fantastisk person och mycket omtänksam. Ha en underbar dag! Kram! Sara.
Sara

#6 - - Pirjo Jörg:

Tittar ofta på okulta program. Intresssnt.

#7 - - Jenny carmblad :

Jag älskar en natt på slottet med dej kram jenny ❤ 👍 ☺

Svar: Hej Jenny! Det programmet brukar jag också se. Jättebra! Ha en fin dag! Kram! Sara.
Sara

Till top