Fadde Darwich: - Kom till Underbara bar! Få FRI ENTRÈ med koden i bloggen!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina fina vänner!

Minns ni när Fadde Darwich var kung på Stureplan? Jag gör det. Det var långa köer på Spy Bar och världskändisar, fotomodeller, finansmän, idrottsstjärnor, skådespelare och tv-folk, ja alla ville in. Fadde var krogvakt på den kända nattklubben i Stockholm. Idag är han också krogvakt/nattklubbschef, men har bytt till Underbara bar som ligger på Östgötagatan 33 vid Medborgarplatsens T-banestation.

Det har hänt mycket för Fadde tiden mellan Spy Bar och Underbara bar. Han har suttit i fängelse anhållen för ekonomisk brottslighet, gett ut en bok som heter ”Fadde -min story”, invigt Rockbjörnens 30-årsjubileum, debuterat som ståuppkomiker, släppt en singel som heter ”We Can Party”, börjat arbeta som personlig tränare, börjat hålla föreläsningar och varit tillsammans med många kvinnor.

Får jag presentera Nattklubbschefen Fahid ”Fadde” Darwich!

- Hur ser ditt liv ut idag med familj och boende? frågar jag.

- Jag bor i en lägenhet vid Globen. Inredningen är skärgårdsmiljö då jag älskar hav och natur. Jag lever som singel till och från ;) har inga djur. Jag skulle inte kunna ha ett husdjur då jag är hemma i stort sätt bara när jag sover.

- Många känner till dig från ditt jobb som krogvakt på Spy Bar. Varför slutade du där? Vad hände?

- Många i yngre generationen brukar fråga varför jag är känd! En del tror att jag var med i Big Brother, en del tror att jag var tillsammans med Carolina Gynning och vissa tror till och med att jag varit med Anna Book. Jag slutade på Stureplan för jag hade varit där i tio årstid och jobbat till klockan 06.00 på mornarna fyra dar i vecka. Det tar liksom stopp nån gång och för mig var det dags då, svarar Fadde.

- Har du något roligt minne från tiden på Spy Bar? undrar jag vidare.

- Jag har många roliga minnen därifrån. Jag skulle kunna skriva två, tre böcker bara om det.

- Idag jobbar du som nattklubbschef på ”Underbara bar” vid medborgarplatsen. Vad gör du på jobbet?

- På dagtid har jag möten, planering, upplägg, ja allt det som rör nattklubben och på helgkvällar jobbar jag kväll/natt. Vi har börjat ha nattklubben öppet även onsdagar och söndagar också, så det är fullt ös.

- Vilka människor kommer till ”Underbara bar”?

- Alla typ av människor om man nu ska dela upp människor i olika kategorier. Allt ifrån arbetslösa snickare till riksdagsledamöter/ministrar, svarar Fadde.

- Du arbetar idag även som personlig tränare. Har du gått en utbildning för det och i så fall vilken?

- Gällande personlig träning så har jag bara hjälpt närstående och vänner eftersom jag att jag inte klarar av att ta betalt för sånt. Träning har jag hållit på med i hela mitt liv, dock periodvis numera då tiden inte räcker till. Men ska sätta igång snart igen.

Vi börjar prata om hans bok och singel, Fadde berättar vidare:

- Jag släppte boken Fadde min story, som blev söndercensurerad och blev bara nada kvar, men det kanske var lika bra. Idag hade jag skrivit boken på ett helt annat sätt och mera intressant ur läsarens perspektiv. Jag skrev boken under en tid då jag var helt ur balans och mådde väldigt väldigt dåligt. Singeln jag släppte var bara en plojgrej. Den blev dessutom inte så som jag ville att den skulle låta. Dålig producent Robin Rex. Nä men den var helt och hållet en rolig fyllegrej.

- Standup-grejen började med att en skolkamrat från högstadiet som jag träffade på en mingel under en partiledardebatt och han lyckades övertala mig att ställa upp på premiären av hans standup-club. Han ville ha mig till varje pris, för han visste att han skulle få medial uppmärksamhet. Och jag kan lova att han fick det.

- Lever du sunt med mat och träning?

- Jag lever på restaurangmat och tränar inte för tillfället, men som jag sa jag sätter igång snart igen och då kommer jag leva mycket sundare. Jag köper mat hem och fyller kylskåpet men allting får kastas då datumen går ut, för jag äter bara ute.

En stilla undran… varför köper man då mat hem?

- Röker du? Dricker alkohol? Hur ofta i så fall? frågar jag.

- Jag röker aldrig, kanske en eller två cigarrer per år vid högtidliga tillfällen. Jag är en vindrickare och det blir två-tre dagar i veckan, ett eller flera glas rött.

- Tror du på Gud eller något annat?

- Jag tror på Karma, svarar Fadde.

- Hur var förhållandet med Linda Rosing?

- Det var som att åka berg och dalbana på Gröna Lund dygnet runt! :)

- Hur ska en tjej vara och hur bör du vara för att det ska fungera i ett förhållande med dig? Lika barn leka bäst? undrar jag.

- Min tjej ska vara ärlig och aldrig ljuga och hon ska inte vara en krogmänniska, för det kommer aldrig fungera. Hon ska helst inte gilla att dricka alkohol och bli full. Går jag in i ett förhållande så blir jag näst intill nykterist för jag anser att alkoholen förstör enbart. Ett eller två glas någongång till maten är okej men inget mer.

- Har läst att du har legat med 4000 kvinnor. Stämmer det?

- 4003 ska det vara, Expressen glömde att räkna med mammorna till mina barn. :)

- Hur fick du och Bonde-Susanne kontakt med varandra? Hon påstår att det var i sängkammaren allt slocknade. Stämmer det?

- Susanne och jag känner varandra sedan 80-talen då hon var tillsammans med en vän till mig. Jag tycker att det var avståndet mellan varandra och lite medieartiklarna som påverkade. Båda gillade att synas och det blir inte roligt för evigt.

- Vilka är dina favoritplatser i Stockholm?

- Medborgarplatsen, för det är ett fint nöjeskvarter och där jag har min klubb och Johanneshov där jag bor som är ett lugnt, grönt och vackert område.

- Berätta något som vi inte vet om dig!

- Att jag var en supertalang som fotbollsmålvakt och att jag har varit en likaså hockeydomare.

- Ditt mest pinsamma minne i livet? frågar jag.

- Det var väl när jag var nykommen som väldigt ung hit till Sverige och gick i femman. Vi skulle ha klassfest som skulle börja halvsex och vi hade sovmorgon den dagen. Klockan 05.00 på morgonen står jag i skolan och väntar på att dom andra ska komma. När klockan bilen 05.45 så går jag till en klasskompis och ringer på. Han öppnar och frågar vad jag gjorde uppe så tidigt och får till svars: Har vi ingen klassfest klockan halvsex. :)

- Vad har du för framtidsplaner Fadde?

- Jag är väldigt skrockfull av mig och planerar bara en dag i taget.

Intressanta svar från krogkungen Fadde. Han söker folk till sin nattklubb. Här är hans annons om du är intresserad eller känner någon som är det!

Jobbannons.
Till vår växande koncern söker vi flera medarbetare för anställning som heltid, deltid, timanställning och även sommarjobb.
Vi söker till följande tjänster till våra enheter:
Köksmästare
Kock
Kallskänka
Modern sushi-kock
Modern pizzabagare
Hovmästare
Bartender
Servitriser/servitörer
Skicka personlig intresseanmälan med CV via mail till fadde@baras.se

Fadde bjuder alla att få GRATIS ENTRÉ på fredagar och lördagar på Underbara Bar med att du säger koden: ”UNDERBARA SARA” !
Det kostar annars 100 kr. Är öppet kl 18.00 – 03.00.
Varmt Välkomna! säger Fadde.

Du kan även nå honom på mail: info@fadde.se

Ha nu en fantastisk dag eller kväll!

MÅNGA KRAMAR FRÅN ER SARA.Till top