Angelica Karlsson: - Har börjat få förvärkar nu!

Allmänt / Permalink / 1
Hej mina fina vänner!

Hoppas det är bra med er i vintervädret. Idag när jag skriver är det 5 januari och mycket snö har kommit där jag bor. Jag tänker varje dag på en tjej och håller tummarna för henne och det är Angelica Karlsson som du kanske har sett i realityserien ”Karlssons” på TV 3 i höstas. Där fick vi följa Angelicas gravidresa. Hon vill att Isabelle som dottern ska heta, ska födas 11 januari på hennes och Alex 1 årsdag så därför håller jag tummarna.

I programmet på tv fick vi följa hela familjen Karlsson med superentreprenören pappa Leif-Ivan i spetsen. Men det tittarna inte fick veta var att Angelica under tiden i programmet fick missfall. På detta fick hon även njurbäckeninflammation och var tvungen att åka till sjukhuset. Sedan fick hon veta att hon var gravid igen, mitt under att programmet spelades in.

Angelica berättar:

- Jag var då i vecka 7. Alla som ser programmet tror ju att det här barnet jag väntar är samma som i början av tv-serien. En del uppmärksamma tittare kunde lista ut att jag inte kan ha vara gravid i tolv månader. 😉

Idag vet jag att Angelica är glad, lycklig och längtar så otroligt mycket efter Isabelle. Hon tror att allting har en mening och det tror jag också. Så snart är det dags för Angelica att föda. Hon har valt att göra det i Sverige och här har hon också sin kära pojkvän Alex. Barnet är fixerad så förlossningen kan bli när som helst. Det är första gången på 20 år som hon inte firade julen i Florida i deras hus där, men nu väntar ett nytt härligt liv. Hon verkligen gravidstrålar idag!

År 2016 var verkligen ett händelserikt år. Både för Angelica och hennes pojkvän Alexander. Min son, som också heter Alexander, är bästa kompis med Angelicas Alex (detta blev snurrigt😉) och han skulle göra en intervju med Leif-Ivan och tog med sin kompis till Florida. Angelica och Alex blev kära på en gång när dom träffades och det dröjde inte länge innan Alex åkte tillbaka till henne i Florida.

Angelica berättar att de hade bara känt varandra i en vecka, men allt kändes så rätt. Jag minns i programmet när det framkom att Angelica var gravid att Leif-Ivan sa till Alex: ”Har ni haft sex med varandra?” Det var lite roligt. Ja du Leif-Ivan, det brukar vara det vanligaste sättet att bli med barn! :)

Jag tänker på min sons bästis Alexander Råland, vilket upplevelse han fick vara med om förra året. Blev kär, fick veta att tjejen är gravid och samtidigt var han tvungen att medverka i en tv-inspelning med familjen Karlsson. Så den tredje gången som han träffade Angelica möttes han också av ett kamerateam. Men Alex tyckte att dom skapade en avslappnad stämning under deras första halvår tillsammans inför hela svenska folket.

Jag vet att Alex är en superfin och varm kille, omtänksam, och jag blir lite rörd när jag läser vad han skriver på Instagram: ” De senaste 365 dagarna har innehållit några av mitt livs lyckligaste stunder och största utmaningar och i skrivande stund pågår nedräkningen till vår älskade Isabelles födelse som kan vara bara timmar bort. Mitt hjärta må fortfarande slå dubbelt så snabbt, men i Angelica slår två hjärtan. Ett särskilt tack till min älskade Angelica som har kärleksfullt burit vår dotter i 9 månader genom toppar och dalar, du är fantastisk!” 😉

Visst skriver han fint? Vidare säger Alex att hans mantra för 2016 är: ”När det är rätt spelar det ingen roll i vilken ordning man gör saker!” I deras fall blir det barn först och ordna resten sen. Dom letar efter ett nytt hem att bygga upp sin familj i.

Angelica berättar för mig:

- Jag mår jätte bra! Har börjat få förvärkar nu sen igår 😉. Tänkte igår att nu kanske det är dags, men nope, hon håller sig nog inne max en vecka till , den 11. Hoppas! Skulle vara en sån fin kärlekspresent till vår årsdag 😘 👌🏼 🍾

Vidare säger Angelica:

- Jag är otroligt tacksam för att jag haft en sån bra graviditet . Visst är man lite tyngre än vanligt. Inga typiska större graviditetskrämpor egentligen. Är nog till stor del för att jag fått i mig bra vitaminer och mineraler. T ex äter jag magnesium varje dag, och det tror jag är bra för dom som får foglossning .

- Jag minns hur det var under mina tre graviditeter, jag ville bara träffa barnet i magen, se hur barnet såg ut. Speciellt mitt tredje barn för då hade jag gått igenom det två ggr. Jag kände sug hela tiden på apelsiner med mitt första barn, bananer med mitt andra och jag hade inget speciellt sug med mitt tredje barn. Har du känt att du vill äta något speciellt och i så fall vad? undrar jag.

- Mina cravings har skiftat under graviditeten, 1-2 veckor var det lakrits, sen Renée Voltaire rotfruktchips, sen kött, kolhydrater i allmänhet, och nu mandariner och apelsinjuice, svarar Angelica.

- Vem har bestämt namnet? Ska hon heta mer än Isabelle?

- Vi var överens om det namnet redan första veckan sen vi träffades och pratade lite oskyldigt om vad vi vill att våra framtida barn ska heta . Är ett så vackert namn och ingen av oss har någon koppling till det sedan tidigare. Känns rätt för oss båda. Vi tänker antingen min mormors namn Vally eller min mammas namn Susanne i mellannamn.

- Hur många barn vill du ha? Frågar jag nyfiket vidare.

- Får se... Men kanske 2-3 barn totalt.

- Om du och Alex gifter er, vad kommer ni att heta i efternamn, Vilket efternamn får Isabelle?

- Om vi gifter oss kommer vi ta bådas efternamn, Karlsson Råland :). Isabelle kommer få bådas efternamn direkt 😉.

- Vilka är dina mest positiva minnen från barndom/uppväxt?

- Att vi umgåtts så mycket som familj. Vi har alltid blivit inkluderade av mamma & pappa, som hellre tagit med oss på sina saker/jobb än att lämna bort oss hos någon. Att mamma varit så kärleksfull, trygg och stadig. Hon har alltid funnits där. Så mamma är allas vår stöttepelare i familjen. Hon är liksom ett fint minne som jag uppskattar väldigt mkt och som jag tänker mkt på idag när jag själv ska bli mamma.

- Vad är nackdelar/fördelar att växa upp i en rik familj?

- Vi har inte alltid haft mycket pengar. Utan det är mamma & pappa som verkligen kämpat för det . Och sen när vi barn blev äldre hjälpt till med. Det har gått upp och ner ekonomiskt. Men tack vare att pappa gillar att ha livskvalité i form av leksaker, bilar, båtar, pool, osv så har vi barn fått ta del av det och det har varit väldigt roligt! Ser inga nackdelar med det, utan ibland har det bara blivit stressigt & extra mkt jobb.

- Hur kommer ni att uppfostra er dotter? frågar jag.

- Vi kommer ge henne mkt kärlek och trygghet. Det är den viktigaste grunden tycker vi.

- Tror du på liv efter döden?

- Ja, jag tror att vi lever flera liv för att utvecklas.. Och att vi ska fokusera på detta liv och inte ta det för givet. Det här livet vi har nu händer bara en gång..

- Jag hoppas på att vi längre fram bor i Florida, där jag trivs allra bäst. Alexander trivs också väldigt bra där som tur är 😉 ! Jag har nyligen startat min hemsida AngieCay.com och i framtiden så kommer jag att designa & erbjuda det mesta, mina andliga smycken, kläder, väskor, blandade saker mm. Sånt som jag tycker om & tror på och vill dela med mig av till fler människor. Vill även starta ett hälsocenter plus café som jag har funderat på i några år..

- Jag förstår att du är mycket orolig för Leif, din pappas hälsa. Vad kan du göra för honom?

- Jag har försökt hjälpa honom på rätt spår i många år. Han har blivit mer hälsosam nu och jag är så glad för det! 😉

- Du är medial som jag. Kan du lägga Tarotkort?

- Jag håller inte på tarotkort. Experimenterade lite när jag var yngre. Men nu lägger jag ängla kort istället. Doreen virtue har så fina olika kortlekar man kan känna vad som passar en bäst, svarar Angelica.

- Förlovning på gång med Alex? undrar jag nyfiket.

- Jag är gammaldags där, och hoppas han friar 😉.. Tycker det är väldigt fint att vara förlovad med den man älskar .. Sen tycker jag inte man nödvändigtvis behöver gifta sig direkt efter förlovning.

- Vad ska du ta med från din egen uppfostran till Isabelle?

- Jag kommer absolut använda mig mkt av hur min mamma uppfostrade mig. Kärleksfullt & mysigt. Med fina traditioner och kramar. Vår dotter ska kunna lita på mig och Alexander, veta att vi alltid finns där för henne. Vårt hem ska vara hennes trygga zon och uppmuntra hennes intressen och stötta henne i det hon vill.

- Stöttar din familj dig i din graviditet?

- Ja dom är jätte glada för oss och längtar efter sitt barnbarn!

När jag frågade Leif-Ivan så sa han att han ska skämma bort Isabelle och hon ska tycka jättebra om sin ”moffa”. 😉

- När blir din webshop klar och vad ska den heta?

- Den ligger uppe och heter AngieCay.com !

- Kommer du och Alex att skaffa något djur i framtiden ex hund?

- Vi vill ha hund längre fram! Och kanske häst ifall Isabelle blir intresserad av! 😉

- Vad tror du är receptet till att bli framgångsrik?

- Att man gör något som man brinner för. Något man verkligen tycker om att göra. Något man tror på. Det är det bästa framgångsreceptet, svarar Angelica och hon har så rätt.

- Hur ser den korta tiden ut fram tills förlossningen? frågar jag.

- Vi tar det som det kommer, måste köpa bilbarnstol till bebis! Och packa BB väskan.

- Kommer du i framtiden att arbeta på båten Birger Jarl som din pappa äger?

- Jag kommer kanske att jobba på båten efter min mamma ledighet.

- Hur känns det när tv-programmet slutade med er?

- Det var jätte kul att spela in det, rolig upplevelse . Var super spännande varje tisdag att följa det. Så visst var det trist när det var över.

Jag önskar dig Angelica & Alexander Råland ett varmt lycka till med förlossningen. Handlar om dagar nu när jag skriver detta och vi får hoppas att hon kommer den 11 januari på er årsdag! Så välkommen till världen Baby Belle! Ja hon kommer att kallas för det. 😉

Ett fint citat till dig Angelica från mig:

”Att vara mamma är den högst betalda jobb i världen. Eftersom betalningen är i ren kärlek!” 😉

Många kramar från Sara.

Bilden på Angelica tillhör: tidningen Gravid & nyfödd nr2 december 2016, och fotografen är Sandra Birgersdotter.

#1 - - Christina Hesslefors Fritz :

Hej Angelica!
Grattis till lilla babyn!
❤-liga Lyck-önskningar till Er med lilla babyn!
❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Till top