Sara: - GRATTIS till lilla söta Isabelle!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina fantastiska vänner!

Hoppas att det är strålande med er! Jag har som flera av er vet följt Angelica Karlsson i sin graviditet och i senaste blogginlägget hade hon fått förvärkar. Angelica som är dotter till super-entreprenören Leif-Ivan Karlsson. Det visades i höstas en serie om familjen på tv.

Vill berätta den glada nyheten att Isabelle föddes den 18 januari på kvällen och hon var 49 cm lång och vägde 3,1 kg! Förlossningen var lång och jobbig så familjen har behövt vara själva några dagar och återhämta sig.

Isabelle är född på Förlossningen på Danderyds sjukhus. Där föddes även mitt första barn. Min mamma som ej lever idag har jobbat 40 år på Danderyds sjukhus så detta sjukhus är lite speciellt för mig. Dom har en fantastisk personal! :) Jag vet att Angelica också tycker att dom har varit underbara och tagit hand om dom.

Önskan var att barnet skulle ha kommit på Angelicas & Alexanders 1 årsdag den 11 januari, men jag är övertygad om att 18:onde var bra dag också. Det är nämligen Angelicas älskade mormors födelse & dödsdag och de hade redan bestämt att Isabelle ska heta Vally efter mormor i mellannamn. Jag tror det är en mening med allt och även att hon föddes denna dag.

Jag tycker att namnet Isabelle är jättevackert och mycket för att min dotter heter likadant men hon stavar det Isabel. Jag är så glad att deras kärleksbarn har kommit till världen och att allt har gått bra.

STORT GRATTIS TILL ER SÖTA DOTTER!

Kramar från Sara.
Till top