Sara: - Unna dig avkoppling på båten M/S Birger Jarl!

Allmänt / Permalink / 2
Hej alla fantastiska vänner!

Kan du ta dig tid för dig själv utan att få dåligt samvete? Är det okej för dig att ta det lugnt och sakta ner livet ibland? Tillbringar du tid med människor som får dig att skratta? Underhåller du relationer som får dig att må bra? Hur ofta tar du hand om dig själv och även vårdar ditt förhållande om du har en partner?

Du ska vara med dig själv hela livet så gör ditt liv till en rolig och intressant upplevelse. Vi behöver alla hitta på saker ibland för att må bra. Jag gillar att gå på bio, teater, gå på föreläsningar, vara ute i skogen med mina hundar och ibland åka på en dygnskryssning. Jag känner många par som ibland tar in på ett hotell för att komma hemifrån en natt och även för att vårda förhållandet. Kanske finns det småbarn med i bilden och då om något är det viktigt att en natt ibland få komma iväg.

Är man inte i ett förhållande kan det ändå vara skönt med ett litet miljöombyte ibland. Snart är det februari och Alla hjärtans Dag. Jag ska nu ge er ett bra tips för att unna dig/er egen tid och detta kan du även ge bort i present till din partner eller en vän. Går att fixa presentkort! :)

Superentreprenören Leif-Ivan Karlsson är stolt ägare till båten M/S Birger Jarl. Den ligger nära Slussen i Stockholm. Han har låtit den renoveras och planen är att hon ska bli Stockholms nya maritima nöjescenter. Nyårsafton på M/S Birger Jarl blev en succé och även Halloweenfesten.

M/S Birger Jarl är ett fartyg med sex däck. På övre däck finns ett soldäck. Sommartid är det fantastiskt att sitta där men du har även en slående utsikt över Stockholm och Gamla Stan vintertid. På däck 6 finns Skybar och på fjärde däck finns receptionen samt restaurang Roslagen där det också serveras en härlig frukostbuffé. Det finns 177 hytter på båten, alla inredda med traditionell marin- och sjöfartdesign.

Hytterna varierar från enkla små rum med delat badrum till större rum med eget badrum och fönster. Det finns allt från Standard hytter till Superior hytter. Det finns även billigare alternativ på hytter. Ett enkelrum kan du få för 399 kr per natt. Reception är öppen 24 timmar och incheckning är från kl 15.00 och utcheckning kl 11.00. Sänglinne och handdukar ingår i priset.

Första kryssningen är 11 mars och ungefär från mitten av maj kommer M/S Birger Jarl i stort sett att gå varje lördag och söndag hela sommaren.

BOKAR DU EN STANDARD HYTT ELLER SUPERIOR INGÅR FRUKOST T OM 31/3 2017 !

Om du går in på hemsidan: www.msbirgerjarl.se så kan du se vilka dagar det är event/nöjen på båten. Jag kan verkligen rekommendera dig/er att uppleva en natt på detta unika, fantastiska skepp! Kanske för att få egen tid själv, med din partner eller vän. Kanske för att kombinera nöje med avkoppling. För dig som ej bor i Stockholm är detta ett bra boende-alternativ.

Du kan göra en bokning på denna mail: booking@msbirgerjarl.se

Det var dagens tips ifrån mig! :)

SKÖT OM DIG! KRAMAR FRÅN ER SARA.#1 - - Lena Cederlund :

Hejsan, vill gärna följa er och som bosatt i Visby skulle det kännas bra att få bo vid vatten när vi besöker Stockholm.

Svar: Hej Lena! Det förstår jag och ni är mycket välkomna! Jag gillar Gotland väldigt mycket och har varit där varje år under hela min barndom. Är uppvuxen i Vaxholm så jag är beroende av att komma till vatten jag också. Stockholms skärgård är unik! Du kan boka på denna mail om du vill till M/S Birger Jarl: booking@msbirgerjarl.se Ha en underbar vecka och välkomna till Stockholm! :) Kram! Sara.
Sara

#2 - - Lisa Engelke :

Låter härligt. Tack för tipset. Ska kolla upp det närmre.

Svar: Du är varmt välkommen! Kram! Sara.
Sara

Till top