VÄLKOMMEN ÅR 2017!

Allmänt / Permalink / 0
Hej mina fina vänner!

GOD FORTSÄTTNING på det nya året! Nytt år, ny kraft och ny energi. 2016 var numerologiskt sett nummer 9, året för avslut och försoning med det förflutna. Hur räknar man ut då ut detta? Jo, man räknar bara ihop 2 + 0 + 1 + 6 = 9. Inom numerologin vad gäller årtal så håller man sig mellan 1-9, så 9 är ett avslutande nummer. Det betyder att vi nu går in i ett år som har nummer 1 som tema.

Detta är bra för alla de som känt att det gångna året har varit tungt och mörkt, för nummer 1 som år 2017 är, betyder nystart. Nytt och fräscht är ledordet här. Det innebär en ny början med helt nya möjligheter. Så var öppen! Det gör att vi alla gynnas av att börja nya projekt och våga prova på något nytt. Kanske starta upp ett företag, påbörja en kurs eller något annat. Omfamna känslan av nystart!

Det ska jag göra, för 2016 har varit kanske en av dom jobbigaste åren i mitt liv. Två operationer, blev misshandlad, ramlade och fick bruten hand och hjärnskakning mm. Sjukskriven med sämre ekonomi. Gipsad hand följer med mig in i detta år, men jag vet att det bara handlar om en kort tid. Jag försöker ändå alltid att se det positiva i allt som händer även om det är jobbigt.

Jag har ej bloggat så mycket i december vilket bl a beror på att jag ramlade och fick hjärnskakning. Har även haft uppgifter som jag har prioriterat i min hundskötarutbildning som jag går. Men inom kort kommer jag att fortsätta blogga. Det är så roligt att skriva!

Julen firade jag med mina tre barn och hundarna. Nyårsafton igår, alltså, var jag själv hemma med mina två hundar men hade min dotter och hennes kille på besök på em/kväll. Det var första Nyårsafton i hela mitt liv som jag var själv och det var riktigt skönt. Med tanke på att jag inte mår bra med hjärnskakningen så var det bäst att vara själv. Sedan är man aldrig ensam när man har hundar.

Mina två hundar klarade nyårsmällandet bra, men jag lider med de hundar som är rädda. Jag fick många pussar av min Flat vid tolvslaget och vi tittade på raketerna tillsammans. Det kändes rogivande. Efter ett jobbigt år var det skönt med eftertankar. Jag har set fram emot detta år. Det måste bli bättre!

Nu skiner solen ute och jag ska gå en sväng med min ena hund. Jag vill önska er en fin dag och ge er själva mycket kärlek detta år. Var snäll mot dig och ta hand om dig!

Jag gillar detta citat mycket:
"Ta hand om din kropp för var skall du annars bo?”

MÅNGA KRAMAR FRÅN ER SARA.

Titta gärna på min nya hemsida: saraparleros.dinstudio.se
Du måste skriva det i adressfältet då jag ännu inte har omdirigerat från blogg till Google. Finns mycket roligt att läsa där under varje flik.
Till top