Sara: - Inspirationsdag och uppehåll!

Allmänt / Permalink / 0
 
 Hej mina fantastiska vänner!

Hoppas allt är bra med dig! Jag kommer att göra ett uppehåll med blogginlägg under sommaren då jag får en valp att ta hand om, men jag kommer att uppdatera en del flikar på min hemsida som du hittar på https://www.sarapärleros.se

Igår var jag på Talarförmedlingens Inspirationsdag som jag går på varje år. Kan verkligen rekommendera er att gå på den, nästa är i november. Man kommer hem med bubblande energi. Tyvärr kunde jag igår bara vara med på två föreläsningar.

Det är en riktig mental vitamininjektion och ger massor av nytänkande och energi. Några av Sveriges bästa föreläsare är på plats. Det ingår en lätt lunch, för- och eftermiddagskaffe med dopp och en goodiebag. Man är även med i utlottning av fina priser.

Ni som är chefer och har anställda så är detta en jättefin present. Och är du inte chef så visa din chef detta. 😊 Det går självklart att redovisa en inspirationsdag som utbildning och den är avdragsgill både vad avser kostnad och moms.

Ari Riabacke hade en fantastisk föreläsning igår. Den handlade om att ta stegen till klokare beslut. Vi fattar mellan 2500 och 10.000 beslut per dygn – dag efter dag, år ut och år in – utan att fundera särskilt mycket på hur vi gör och hur vi skulle kunna göra det bättre. Visst är det märkligt?

Ari sa många kloka saker på sin föreläsning bl a: ”Vi är aldrig så starka som när vi är oss själva!” Det är sant, är vi oss själva och inte låter andra styra våra liv så mår vi bra och därmed känner oss starkare. Han sa också: ”Vi har redan vunnit högsta vinsten så vi kan ej förlora den! Gör det!” Ja genom att just du har fötts till denna värld så har du redan vunnit.

Jag kan rekommendera er att köpa Ari´s bok som heter ”Beslutspyramiden”. Jag köpte den igår.

Denna länk kan du gå in på om du vill läsa om kommande Inspirationsdag: https://talarformedlingen.se/inspirationsdagar/stora-inspirationsdagen-stockholm/

Nu vill jag önska er alla en jättefin sommar så hörs vi!
Många kramar från er SARA.
Till top