Johannes Brost: - Alla ska få vara med på TV-reklamen!

Allmänt / Permalink / 0
 
 
 
Hej mina fantastiska vänner!

Hoppas allt är bra med dig! Idag är det den 7 mars och utanför mitt fönster snöar det så fint. Jag sitter och tänker på vilket härligt möte jag hade i söndags med dagens blogg-gäst Johannes Brost. Vi träffades på Mornington Hotel i Stockholm. Det var mycket folk där, men vi hittade en hörna där vi fick vara ifred.

Det kändes nästan som om tiden inte hade gått då jag för ca 35 år sen har träffat Johannes. Vi hade en del kontakt då. Var verkligen kul att få träffa honom igen. Och inte ser han ut som 70! 😊

Jag kände att jag ville ta pulsen på honom inför premiären på Lets Dance på fredag. Så det blev en hel del prat om det och mycket annat. Han kommer att dansa med Jasmine Takasc som bor i London annars. Hon har dansat bakom stjärnor som Justin Bieber, Jason Derulo, One Direction, Katy Perry mm. När jag träffar Johannes kommer han nästan direkt från dansträningen och denna dag var det samba de övade på.

Johannes Brost behöver nog inte så mycket presentation. Dom flesta känner nog till att han t ex spelade bartendern Joker i tv-såpan ”Rederiet”. I januari i år medverkade han i programmet ”Stjärnorna på slottet”. Johannes är född 25 september 1946 i Stockholm. Han är son till författaren Sven forssell och skådespelaerskan Gudrun Brost. Johannes har fyra barn.

Genom sin medverkan i julkalendern Stjärnhuset 1981 blev han rikskänd. Året därpå medverkade han i Gäster med gester. Det blev en rad komedier och farser på olika teatrar. Jag var och såg honom i ”Är du inte riktigt fisk” på Chinateatern. Han har medverkat i flertal långfilmer bl a Black Jack, Ängagård, Bröllopsfotografen, Jönssonligan dyker upp igen och Besökarna.

I Avalon fick Johannes Guldbagge för bästa manliga huvudroll. Det var år 2011. Han har kommit ut med en självbiografi som heter ”Dö inte nyfiken”. Jag har inte läst den men kommer att göra det. I boken berättar han om sina kärlekseskapader med olika kvinnor genom åren. Många kända namn, en av dom är Hollywoodfrun Gunilla Persson.

Johannes mor var teaterprimadonnan Gudrun Brost. När hans ”stökiga” far Sven Forssell försökte fly ett fängelsestraff sa fru Brost: ”Det heter ju i nöd och lust, och han är i nöd men jag har ingen lust längre!” Jag tycker det var väldigt klokt sagt och kände att jag ville ta med dessa ord. Gudrun har alltid varit den allra största kärleken för Johannes. De stod varandra mycket nära. När hon dog var han 47 år och utan någon familj att dela sorgen med. Han var mammas enda barn.

Får jag nu presentera den folkkära härliga skådespelaren Johannes Brost!

- Hur mår du idag? börjar jag att fråga medan Johannes smakar på sitt glas vin.

- Jag mår likadant som jag mår alla dagar… trött i kropp, muskler och ben efter att ha tränat danssteg hela tiden. Har haft en vilodag i veckan, men nu blir det ingen mer. Vi dansar 2-3 timmar per dag. Men jag blev glad för jag har gjort en läkarundersökning som vi måste göra med blodprov, ekg och allting. När jag kom till läkaren sa han att i din ålder ska du vara glad för allt var bra… lever, njure…allt var perfekt och det är ju bra eftersom jag dricker vin till maten och tar en stänkare på kvällen och röker gör jag ibland också. Jag springer inte ens till bussen! 😊

- Var bor du och är du singel? Har något djur?

- Jag är singel och har inget husdjur, har ej tid för det. Jag bor i en 70 kvm lägenhet på Östermalm och på Skottorps slott i Halland delar av året.

- Du tränar just nu för Lets Dance. Din lärare heter Jasmine. Har ni bra kemi, funkar bra ihop?

- Första gången som jag träffade henne var hon på en föreställning som jag spelade som heter ”Aska”. Det var med Görel Crona. Jag tänkte efteråt ”att den där kvinnan vet vad hon snackar om när det gäller dans”. Hon är kanon och vi kramas när vi ses och när vi skiljs. Hon bor i London men vi kommer säkert att hålla kontakt efter Lets dance. Hon har bott där i 10 år, dansat bakom Justin Bieber och varit med i James Bond filmer. Den här tjejen är hungrig, hon vill. Hon är hård men det har jag sagt att hon ska vara, samtidigt vet hion att jag är en bit över 40 och anpassar danserna. Idag satte jag alla steg och fick beröm, det var kul.

- Hur långt har ni kommit, dansat alla danserna? Vilken tycker du har varit svårast?

- Vi har dansat latino och lite tango har jag känt på. Jag frågade Jasmine vad som är svårast och hon sa samba. Det är dom där stegen…. (här gjorde Johannes en massa läten😊) Men jag koncentrerar mig bara på dom 2,3 första veckorna. Dom andra danserna kommer.

- Om du fick välja en favoritlåt att dansa till, vilken dans skulle du välja och vilken låt? undrar jag nyfiket.

- Jag är ju rock´rollare så jag skulle välja en Rolling Stoneslåt och dansa loss. Gamla fina Stoneslåtar är bra… t ex ”Jumpin´ Jack”.

- Vilka tror du har mest chans att vinna Lets Dance?

- Det är inte den som dansar bäst som vinner utan dom som har flest tittare. Anja Pärson har man sett dansa ner för backen så kan vara en. Hon är ju en tävlingsmänniska. Jag har lätt för att fokusera, där tror jag att jag är bra. Jag har spelat August Strindbergs ”Dödsdansen” och där dansade jag. Jag funderar inte så mycket, jag går min väg.

Jag sa till Johannes att han är folkkär så jag tror och hoppas att han kommer långt. Vidare pratade vi om att på tv-reklamen visas bara Anja och Arga snickaren. Jag sa att jag bara har sett Anders Öfvergård (snickaren) på reklamen. Johannes sa att han hade pratat idag med Jasmine om detta och hon hade sagt att även på bussar är det bara Anja och Arga snickaren. ”Det är väl flera i programmet”, sa Johannes.

- Jag ska gå upp till redaktionen imorgon, jag kommer att klaga på dom! De är flera med i programmet, inte bara dom två. Då ska man visa alla! Jag kommer att gå upp och säga till dom! Det där är ett jävla sätt! sa Johannes.

- Är du nervös inför premiären?

- Näe, jag är inte nervös. Jag vet att jag har tränat så mycket och jag kan dansa! Jag kan leverera!

- Har du fått någon skada under träningen?

- Nej men det kan ju inträffa, svarar Johannes.

- Har du ändrat dina matvanor sen du börjat dansa?

- Ja det finns mat och energidrycker på träningsstället, men jag har börjat tänka.. kött, fisk… variera kosten och äta mycket grönt, men det har jag alltid gjort. Det enda som jag har börjat med är att pressa två blodapelsiner på morgonen, röda blodapelsiner med knallröd saft, det är gott!

- Hur mycket vill du vinna Lets Dance? undrar jag.

- När jag väl bestämde mig, tackade ja till det här, dom har varit på mig i 8 år, men det har inte passat i tiden och jag har ej velat, men nu när jag hade en lucka, tänkte jag ”nu ger jag det en chans”. Jasmine säger såhär: ”Ja vi står med glasskon i maj”. Jag fattar inte vad hon menar men man får tydligen en glassko. Finns storlek 42 är min fråga i dom där glasskorna?

Jag svarade att du får bara en så du behöver vara med en säsong till för att få en till på den andra foten. 😊

- Det blev 318 avsnitt under tio år av TV-serien Rederiet. Du spelade den hygglige bartendern Joker. Var det roligt hela tiden att spela Joker eller kände du vissa perioder att du ville hoppa av?

- Det var så att efter 5 år tänkte jag att nu får jag sluta med det här. Då fick tydligen dramaledningen höra det där ryktesvis och kallade in mig. Jag tänkte ”vad har dom hittat på nu då?” Dom sa att dom hade hört rykte att jag ville sluta efter den här säsongen. Jag svarade att det vore väl ganska bra. Då sa dom att jag inte fick sluta. ”Det där låter som en bankgiroangelägenhet!” sa jag till dom då. ”Ja, ja kom upp på kontoret nästa vecka så löser vi det”. Så det blev höjning och 5 år till. Passade bra, hade familj och barn och det var 9-5 jobb. det var praktiskt på alla sätt och vis.

- Du har nyligen medverkat i programmet ”Stjärnorna på slottet”. Var det en rättvis bild av dig som visades i programmet? Är det något du vill tillägga som borde ha visats?

- Man har bara den där dagen på sig och det ska klippas ner till en timma. Man kan inte berätta en människas liv på en timme. Så det är klart, det fanns vissa bitar som kanske inte hängde med där. Men dom sa till mig att dom hade behövt en timme till med mig för jag hade så mycket att berätta. Jag tyckte det var bra, jag fick titta på det innan. Jag frågade Magnus Uggla då om han var nöjd med sitt och det var han. Det var väldigt trevligt att vara med! Ett litet smakprov med mig! 😊

Vidare säger Johannes……

- Jag rekommenderar att alla människor ska ta med sig ett par vänner och hyra in sig på slott med middag och vin och sitta och berätta om sina liv! Vi kom varandra väldigt nära på Ericsbergs Slott. Jättefint slott, fantastiskt! Jag bor på ett slott, ska åka dit efter det här programmet.

- Slutet av maj då, inflikar jag. 😊 Det sista programmet brukar också alla komma tillbaka och dansa lite. Har varit så i tidigare säsonger.

- Va? sa Johannes. Det står inte i mitt kontrakt! Näe, det måste jag kolla upp!

- Du har sagt att du älskar att umgås med kvinnor, både i arbete och privat. Att det är mycket skönare att jobba med kvinnor, behagligare. Skulle du hellre själv ha velat bli född till en kvinna?

- Ja jag älskar att jobba och umgås med kvinnor, man slipper det där testoron-tjafset! (Johannes gör lite roliga läten här😊) Det är så trevligt att jobba med tjejer, det har jag alltid tyckt. Vad var nästa fråga? 😊 Jag är nöjd med mitt kön!

- Vad tycker du att det finns för fördelar med att vara en man? frågar jag.

- Att slippa som jag vet många kvinnor har med menstrationen, som dom har ett helvete med i vissa yrken. De kanske måste vara borta en eller två dagar och mår mycket dåligt. Det där räknar vi män inte med av någon konstig anledning. Vissa kvinnor har ett helvete med det, märkt på vissa kvinnor som jag har varit tillsammans med. Det är tråkigt att det inte accepteras. Och föda barn, det är också ett helvete för kvinnor, ja det är underbart, men sista tiden är jobbig, jag har följt några kvinnor. Sedan efteråt, att det inte blir några komplikationer, svarar Johannes.

Vi kom här in på rakning som män måste göra och Johannes berättade att han njuter av att raka sig. Han har ingen maskin utan rakar sig för hand varje morgon, har aldrig haft skägg.

- Har män mer krav på sig när det gäller sex än kvinnor?

- Det är klart att när man var tonåring och skulle börja med det sexuella, då var det mycket ångest hit och dit. Men det har jag beskrivit i min bok tror jag, att första gången jag hade sex med en kvinna så var vi tillsammans. Vi lånade en lägenhet, gick på restaurang och åt mat, drack vin. Vi köpte kondomer och gick hem, vi hade planerat att ha sex. Vi var 16-17 år och gjorde detta, hade varit tillsammans ett år innan. Det flöt så bra, det var ingen ångest grej, det var planerat med middag, vin, lägenhet, kondom… vad var frågan förresten… vi hade inga krav! Jag har alltid haft trevlig och roligt med en kvinna så jag har aldrig haft något krav. Jag har haft flyt på det sättet! 😊

Jag flikade in här att en kille som inte har kunskap och erfarenhet kanske kan känna krav. Johannes höll med och berättade sen:

- Jag kommer ihåg när min mamma tog med mig utomlands. Vi åkte till Hamburg och Berlin. Jag var inte mer än 12,13 år. Då gick vi till Friedrich strasse, den där stora horgatan. Min mamma sa ”kom nu” och hon visade mig skyltfönster där det stod kvinnor i underkläder. På den tiden var det så. ”Dom där kvinnorna säljer ut sig så. Akta dig för dom!” sa min mamma. ”Det är riktigt dåligt när kvinnor säljer ut sig så och lockar folk med sina underkläder”. Då kom det en vakt och tog ut oss, inga barn fick vistas där. Min mamma är halvtyska så hon sa att hon bara ville visa sin son. Jag har aldrig någonsin köpt en prostitution och kommer aldrig att göra det! Det har inte varit min grej, har aldrig behövt det.

Vi började sen prata om hur det var på Malmskillnadsgatan förr och Johannes sa att det nu är på hotell och massageställen istället. Vi pratade också en stund om Johannes mamma och programmet ”Vem tror du att du är” som Johannes varit med i. Han berättar att han fick flyga till Tyskland och se sin morfars hus. Det var häftigt. Programmet visades under hösten 2013. Min mamma är från Tyskland så det blev lite prat om landet också.

- Tränar du något och i så fall vad? frågar jag.

- På sommaren simmar jag i havet. Spelar ingen roll om det är kallt, det struntar jag i. Annars går jag bara. Hade jag inte tackat ja till Lets Dance så hade jag varit därnere nu och badat i havet.

Skottorps Slott som Johannes pratar om så varmt ligger i Halland. Det är Sveriges bäst bevarade Empireslott och man kan besöka det. Ingmarie och Thomas Müller-Uri äger det. Mest berömt för att Karl XI gifte sig här den 6 maj 1680 med Ulrika Eleonora av Danmark. Gå gärna in på hemsidan och titta! 😊

- Googlar du om dig själv på nätet?

- Väldigt sällan. Bara när någon har sagt ”Har du sett vad som står där” då kanske jag kollar. Jag är inte intresserad av mig själv! Ibland när jag har gjort en intervju med en tidning, kan jag gå in och kolla att det inte är något fakta fel. Jag är så trött på kvällstidningarna! Skriver saker som har hänt för 30 år sen. Får man göra ett misstag här i livet? 😊

- Vilka framtidsdrömmar har du? Något som du vill uppleva? undrar jag.

- Jag vill klappa en blåval! Dom finns i haven runt Antarktis. Jag har inte riktigt dom kontakterna, men det har jag alltid velat göra. Det är det största djur som överhuvudtaget finns och det går inte att ha dom på landet, för dom är 30 meter lång. Du kan fråga dina läsare om dom har något tips och fråga blåvalen om han dyker upp. 😊 Resa med mina alla fyra barn och mina barn-barn, det skulle vara kul. Västindien kanske.

Jag fick snabbt det svaret från Johannes så jag förstår att han verkligen vill det och har tänkt på det. Som han säger så är Blåvalen det största djuret som någonsin existerat på jorden. Blåvalar kan vara upp till 33 meter och väga upp till 200 ton. En blåval tunga kan väga så mycket som en elefant -och dess hjärta lika mycket som en bil. Visste ni att en Blåvalskalv dricker 400 liter mjölk från sin mamma varje dygn, och går upp 90 kilo i vikt varje dygn? När den föds väger den 2,7 ton, lika mycket som en stor flodhäst.

Det uppskattas att det för närvarande finns mellan 10.000 och 25.000 blåvalar i världen. Att dom minskas mycket beror tyvärr främst på mänsklig jakt. Idag är blåvalar en hotad art. Jag hoppas Johannes får klappa en Blåval. Inget händer om man inte tar tag i det. 😊 Ni som vet hur och var man kan klappa en Blåval får gärna skriva en kommentar om det på min blogg.

- Är du rädd för döden? frågar jag vidare.

- Nej det är jag faktiskt inte. Jag är inte tänkt på det, jag har så mycket liv kvar!

Här kom vi in på att prata om testamente och Johannes berätta hur det var när hans mamma gick bort. Hon hade skrivit ett testamente som hon hade lämnat in hos Henning Sjöström. Hon gick bort väldigt snabbt. Johannes berättar:

- När hon levde sa hon till mig ”Är det så att det händer något så kontakta Henning Sjöström”. Men dom ringde mig. Henning sa när han öppnade det, att det var det enklaste testamente han hade läst. Pälsen, smycket ska gå dit… det är sällan man får så där sa han. Det gick på 20 minuter och så var det klart. Jag har inte tänkt på testamente, nu har jag dansen.

.........Jag ska på begravning nästa måndag, en kollega, Björn Granath, han rökte inte och dog i lungcancer och det gick såhär snabbt. Jag tänkte ”Vad hände där?”. Men jag blev så glad när jag fick läkarrapporten, jag kan ta det lugnt ett tag till. Det är många i min ålder som har dött, och så var det Noppe som tog livet av sig, som jag också kände. Han gick på Djurgården. Jag trodde att allt var hur bra som helst för honom. Att få en sjukdom som släpper till är hemskt, framförallt för mina barn och barn-barn. Det är något jag har respekt för men inte är rädd för. Jag har respekt för ödet!

- Om du kunde ha bytt yrke mitt i livet, vad skulle du ha bytt till då och varför?

- Innan jag började med teatern så var jag i hamnen i Malmö. Då fick jag en lustig känsla att gå på ett fartyg och åka runt i världen. Jag skaffade då vad heter det.. sjöpapper… sjömanspapper. Jag satt där och väntade varje morgon, men jag fick inget fartyg. Det var min dröm för länge sen, att åka runt på ett fartyg och se världen.

- Vad har du gjort för att behålla hälsan i livet?

- Det frågade läkaren mig också. Det är ju så att jag var väldigt aktiv på scenskolan, spelade mycket fotboll bl a. Även upp i åren. Spelade mycket vänskapsmatcher över hela Sverige med Ralf Edström, Glenn Hysén, Ingemar Stenmark och Thomas Wassberg. Vi åkte runt och spelade välgörenhetsfotboll. Jag höll mig igång på det sättet. Sen har jag för 30 år sen aldrig varit full eller berusad. Jag tycker det är så tråkigt att se människor som … (här härmar Johannes berusade människor 😊). Sedan vill jag ha kontroll på mig själv. Så det har jag slutat med. Jag tycker om att dricka ett glas vin och vid festliga tillfällen bli salongsberusad. Sedan äter jag nyttig mat. Inget hysteriskt, utan jag äter det jag tycker är gott.

Vi kom in på att det är viktigt att ha bra personer omkring sig som ger kärlek och Johannes berättar att hans dotter följde med när han tränade dans, hon hade sportlov. Hon sa då ”Men pappa, jag är så stolt över dig!” Hon är 18 år och hon ska komma nu på fredag också.

- Vilken period i ditt liv skulle du vilja leva en gång till och varför?

- Jag tycker att att det man har gjort är gjort. Nu håller jag på med Lets Dance, och jag ska vara med i Jordskott säsong 2 och sedan de och de….. Jag ser det som olika paket. Skulle vara när vi spelade in Rederiet och vi hade två barn under 15 år, det var en väldigt trevlig period.

- Vilka är dina bästa tips för ett långt förhållande?

- Jag kan svara med ett ord. RESPEKT! Jag tycker att det är ett väldigt underskattat ord. Respekt och Hänsyn. Då får man ett långt förhållande!

- Vilken är den vackraste platsen du vet i världen?

- Laholmsbukten! Du förstår om man går ner där till havet…. Där finns Sveriges längsta strand. Du har hela Hallandsåsen… det är vackraste platsen..

Johannes berättar att det finns en stor hund där, en irländsk varghund och att en påfågel brukar möta honom när han kommer. Jag känner till den hundrasen och blev lite tveksam om det var en irländsk varghund när jag gick in på slottets hemsida och kollade. Så jag frågade Ingmarie, ägaren av slottet och hon svarade att det är en rysk vinthund borzoi. Det är en jättetrevlig hund som behöver stor yta för att springa på.

- Vilket är ditt mest pinsamma minne i livet? frågar jag.

- Jag förtränger sånt. 😊 Det har säkert funnits många. Måste tänka….

- Vem har varit din största kärlek i livet? (Ja hans mamma Gudrun vet vi ju)

- Får man säga sina barn? Jag tycker att man får det, svarar Johannes.

- Vilken tycker du är den mest idealiska åldern på en människa är och varför?

- Jag är uppvuxen med en mamma som tycker att åldern har ingenting med något att göra. Åldern spelar ingen roll, bara man har det kärleksfulla och lekfulla i sig. Jag struntar i åldern, det är ointressant. Det kan vara underbart att prata med en 7,8 åring. Jag tänker aldrig framtiden, som Albert Einstein sa ”den kommer tid nog”.

……… Jag retar ihjäl mig på när det står ”Gösta Johansson 38 år” Varför ska det stå ålder.. det viktiga är vad han säger! Jag har inget förhållande till åldern.

Här kom vi in på Dagny Carlsson som fyller 105 år i maj och som jag har haft två gånger som gäst i min blogg. En härlig kvinna! Roligt klipp med henne när hon sa efter en gala; ”Jag ska gå hem nu och ta det lungt, jag är ju inte 103 år längre!” 😊

- Längtar du efter att leva med en kvinna eller vill du vara singel? Kan du tänka dig att nätdejta?

- Nätdejta nej! Leva med en kvinna… jag har inget emot kvinnor…men att börja nu att bo ihop med en ny kvinna… då ska man lära sig,,, jaha hon hänger sin där, hon äter inte det, dricker det… jag orkar inte med det… inte just nu. Det är så skönt när man har jobbat att bara komma hem och stänga dörren, hänga av sig. Inget ”Hur är läget?” Det har jag gjort så många gånger.

- Särboförhållande?

- Möjligtvis, men det är inget jag funderar över just nu. Om någon knackar på dörren så får jag se! 😊 Vem är det där?

Jag berättade att jag lever med två killar, mina hundar. Och vi pratade hund en stund. Johannes gillar stora hundar mera precis som jag. Jag förstår Johannes i det som kan vara jobbigt att lära sig hur en ny person funkar, rutiner och vanor. Och att kompromissa.

- Vilka viktiga saker har du lärt dig att ett bra och fullständigt liv innehåller?

- Grundstenarna är Respekt och Hänsyn så jag måste säga det, svarar Johannes.

Jag sa att problemet är när man träffar folk som inte har det. Då avviker jag snabbt, sa Johannes. Jag vill inte umgås med såna människor.

- Hur ser detta år ut för dig? frågar jag.

- Jag har semester efter Lets Dance. Då åker jag ner till mitt slott. Sedan kanske jag tar mina barn och åker på en trevlig resa.

Här blev vi avbrutna och fick en stor tallrik med sötsaker av personalen.

………Sen har jag jobb igen, ska spela en pjäs med Sanna Ekman. Den ska jag åka runt med, finns reda 20 bokade föreställningar. ”Han ska bli min” tror jag den heter.

- Låter förutsägbart, sa jag. 😊

- Sedan Jordskott också säsong 2. I sommar är jag ledig, har bara lite ströjobb, jag måste vara ledig, bada i havet..

Johannes sa vidare att han ikväll ska testa fotmassage-mattan han fick utav mig. Jag tog med mig mattan som present, kan han behöva som dansar så mycket. Jag berättade hur jag brukar gå på min hemma, passar på när jag borstar tänderna. Den sätter igång blodcirkulationen, vilket säkert är bra för dansen.

Efter Johannes toalettbesök blev det lite till prat om slottet han bor på och djuren som finns där. Det märks att han längtar dit.

- Har du något favoritcitat? undrar jag.

- Ja det har jag. ”Tre ting vända aldrig åter! Ordet man säger, gärningen man gör, tiden som går!”

Jag har inte skrivit fel, det ska vara vända. Gammal svenska. 😊

Vi avslutar vår träff med att ta några av sötsakerna vi fick och Johannes berättar vad han ska handla för mat och berättar att hans barn brukar säga ”Pappas pasta är bäst!” Denna kväll blir det kalvfilé.

Det blir en ”Hej då” kram utanför Mornington Hotel. På vägen hem tänkte jag att det är många saker som vi har gemensamt. Vi är båda personer som tar en sak i taget. Vi tycker att det är skönt att vara singlar och slippa lära hur en ny person funkar. Vi älskar havet (ja jag är uppvuxen i Vaxholm och har behovet av att vara vid vatten ofta). Johannes älskar havet vid sitt slott. Vi tycker att åldern bara är en siffra och det är viktigare vad en person säger. Vi gillar båda stora hundar mera och jag tycker precis som Johannes att respekt och hänsyn är så viktigt. Finns många fler likheter.

Jag önskar Johannes ”Lycka Till” på fredag på premiären på Lets Dance och jag kommer att heja på honom. Det blev ett långt blogginlägg men vi hade mycket att prata om och han har ett innehållsrikt liv.

Bilden härnere är taget av mig i söndags på Mornington hotel.

Tills vi hörs nästa gång: SKÖT OM ER!

Många kramar från Sara.

-

Till top