Sara: - Hjälp Hundstallet!

Allmänt / Permalink / 0
 
Hej mina fantastiska vänner!

Ni som känner mig vet att jag är en sann djurvän och inte minst för hundar. Jag känner att min uppgift på jorden är att hjälpa djuren så mycket jag kan. I detta blogginlägg vill jag berätta lite om Hundstallet i Stockholm som hjälper hundar att få komma till bra hem. Hundstallet kan ni nu se på tv på torsdagar kl 20.00 i sjuan med ”Bagges hemlösa hundar”. Han har varit en engagerad hjälp till Hundstallet och han är verkligen en sann djurvän.

Det passerar lite drygt 400 hundar genom Hundstallets dörrar. Cirka 100 av dessa är bortsprungna och hämtas av sin ägare, cirka 100 får återvända hem med föreläggande medan cirka 200 blir kvar och omplaceras till nya hem. En omplaceringshund från hundstallet kostar mellan 3000 och 4500 kronor. Priset sätts främst på hundens ålder men också efter hundens egenskaper.

Hundstallet -Svenska Hundskyddsföreningen är en ideell verksamhet. Verksamheten finansieras av insamlingskampanjer över hela landet, medlemsavgifter, månadsgivare, sms- samt swishgåvor, donationer och arv. På Hundstallet finns det idag 9 hundskötare med olika ansvarsområden, 6 administratörer med olika ansvarsområden och 8 timanställda som täcker upp dagar, kvällar och helger.

Utan allmänhetens stöd skulle Hundstallet inte kunna hjälpa utsatta och vanvårdade hundar och ge dem en andra chans. Vill du hjälpa Hundstallet gör du en stor skillnad. Stöd rent ekonomiskt välkomnas varmt, t.ex. genom att bli medlem, månadsgivare eller genom gåvor. Sponsring av diverse förbrukningsmaterial eller hundsaker behövs alltid. Låt dina förutsättningar och din fantasi sätta gränsen.

Swish-nummer är:
STHLM 123 90 05 570
Telefon: 08 – 20 38 48
Mail: info@hundstallet.se
Adress: Åkehovs Gårdsväg 10 168 38 Bromma
Hemsida: http://www.hundstallet.se
Vill du ta hand om en hund så kan du göra intresseanmälan här:
https://hundstallet.se/var-verksamhet/intresseanmalan/

Ha en underbar dag!

Kramar från Sara.
Till top